Blomkålsmos med pikantost
Sundt og lækkert tilbehør til eks. kylling.
Opskrift på blomkålsmos med pikantost
Indsendt af:
Sundt og lækkert tilbehør eks. til kylling
Ingredienser
- 1 blomkålshoved
- 100 gr. pikantost
- 100 gr. cheddar ost
- Salt Efter behag
- Peber Efter behag
Sådan gør du
- Fjer stok og blade fra blomkål og skær den i buketter.
- Kog blomkålsbuketterne i let saltet vand i ca. -10-12 min. eller indtil de er møre
- Pikantost og 50g cheddar puttes i en stor skål
- Dræn blomkålene for vand og hæld dem over i skålen. Mos med en gaffel eller en elpisker indtil blomkålene har den konsistens, der passer dig.
- Hæld blandingen over en smurt ovnfast skål og drys resten af cheddarosten på toppen
- Bag blomkålsmosen midt i ovnen ved 200 grader varmluft i ca. 15 minutter
Har du prøvet opskriften?Hvordan var den? Skriv endelig en kommentar!
Mere i samme kategori:
Tilbehør