Du er her: Hjem Opskrifter Aftensmad BBQ-svinekød med ris, agurk og tomat
Annonce
okt 18, 2021
246 visninger
0 0

BBQ-svinekød med ris, agurk og tomat

Af
Annonce

Opskrift på BBQ-svinekød med ris

Hvis du har børn, som gerne vil lave aftensmad eller hvis du blot synes, at det er på tide, at de prøver kræfter med køkkengryderne, så er denne opskrift på BBQ-svinekød med ris et rigtig godt sted at starte. Det er dog også en ret, som forældrene kan lide at tilberede.

Start med at sætte vand over til ris og skyl grøntsagerne. Kog derefter risene. Mens risene koger, så pluk og hak grønkålen fint. Krydr kødet med salt, peber og BBQ-krydderi og steg det i 5-6 minutter på panden.

Denne opskrift på spaghetti med kalvekød er også værd at prøve.

Vidste du i øvrigt, at ordet “BBQ” stammer fra Haiti?

BBQ-svinekød med ris, agurk og tomat

Opskrift på BBQ-svinekød med ris, agurk og tomat

Indsendt af:

Peter EistrupPeter Eistrup
Dejlig nem, hurtig og lækker opskrift, som hele familien vil elske.
Ingen bedømmelse endnu
Forb. tid 10 min
Tilb. tid 20 min
Samlet tid 30 min
Ret Aftensmad
Antal 4 personer
Kalorier 17 kcal

Ingredienser (Tryk på en ingrediens for at strege den over)
 

  • 1 bdt. grønkål
  • 1 ps. hvide basmatiris
  • 1 agurk
  • ½-1 brev BBQ-krydderiblanding
  • 1 bakke cherry-blommetomater
  • 1 bdt. purløg
  • 1 lime
  • 1 ps. græskarkerner
  • 1 pk. svinekarm Store tern
  • Olivenolie Efter behov
  • Salt Efter behov
  • Peber Efter behov
  • Smør Efter behov

Sådan gør du (Tryk på et trin for at strege det over)
 

Ris og grønkål

  • Sæt vand over til ris og kog dem efter anvisningen.
  • Mens risene koges, så pluk og hak grønkålen fint.
  • Varm en pande op med lidt olivenolie og steg grønkålen i to minutter.
  • Krydr med salt, peber og lidt BB2-krydderi.
  • Kom det hele i en skål, og skyl og tør panden af.

Topping

  • Skær agurken i små tern, og cherrytomater i halve stykker.
  • Skær limefrugten i både, og snit purløget fint.
  • Anret det hele i skåle.

BBQ-svinekød

  • Tag salt, peber og BBQ-krydderiet og krydr kødet med det.
  • Varm panden op igen og tilsæt lidt olivenolie, og steg kødet i 5-6 minutter.

Næringsindhold pr. portion

Calories: 17 kcalCarbohydrates: 4 gProtein: 1 gFat: 1 gSaturated Fat: 1 gPolyunsaturated Fat: 1 gMonounsaturated Fat: 1 gCholesterol: 1 mgSodium: 2 mgPotassium: 126 mgFiber: 1 gSugar: 1 gVitamin A: 103 IUVitamin C: 8 mgCalcium: 18 mgIron: 1 mg
Mere i samme kategori:
Aftensmad
Annonce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




mine-madopskrifter.dk

second_shiftnav_panel

Følg os