Du er her: Hjem Opskrifter Aftensmad Mexicanske pandekager
Annonce
maj 13, 2021
3524 visninger
0 0

Mexicanske pandekager

Af
Annonce

Nem og hurtig opskrift på mexicanske pandekager i ovn med guacamole

Hjemme hos os, der elsker vi mexicansk aftensmad. Især tacoskaller er i høj kurs, når den ret står på menuen. Derfor var vi også spændte, men med god grund også optimistiske, da vi for første gang forsøgte os med en mexicanske pandekager opskrift og serverede denne ret til vores børn på henholdsvis 2 og 3 år.

Ungerne var dog lige så vilde med det, ligesom forældrene. Et tip er at servere retten med guacamole, salsa eller creme fraiche, hvilket lige giver det sidste til retten.

Vidste du i øvrigt, at tortillas er lavet af majs?

Opskrift på mexicanske pandekager

Opskrift på mexicanske pandekager

Indsendt af:

Peter EistrupPeter Eistrup
Ingen bedømmelse endnu
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 45 minutter
Ret Mexikanske pandekager
Køkkentype Mexikansk
Antal 4 personer
Kalorier 431 kcal

Ingredienser (Tryk på en ingrediens for at strege den over)
 

  • 1 stk. løg
  • 1 stk. rød peberfrugt
  • 2 stk. fed hvidløg
  • 1 ds. majs Lille
  • 500 gr. hakket oksekød
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 brev Tex Mex-krydderiblanding
  • 1 ds. kidney bønner
  • 1 ds. hakket tomater
  • 100 gr. revet ost
  • 8 stk. tortilla pandekager
  • Salt Efter behov

Sådan gør du (Tryk på et trin for at strege det over)
 

  • Start med at hakke løget og hvidløgene fint.
  • Skær derefter den røde peberfrugt i små skiver og steg det sammen med løg og hvidløg i en gryde med olie.
  • Når grøntsagerne er svitset, så tilsæt oksekødet, samt krydderiblandingen og steg det hele indtil kødet er gennemstegt.
  • Tilsæt de hakkede tomater, kidney bønner og majs og lad langsomt retten koge op.
  • Tilsæt salt efter behov
  • Tag tortillapandekagerne og fyld dem med oksekødsfyld.
  • Placer pandekagerne i et ildfast fad.
  • Drys revet cheddarost oven på pandekagerne.
  • Bag de mexicanske pandekager i ovnen ved 180 graders varme i ca. 5-10 minutter eller indtil cheddarosten begynder at smelte.

Tip

  • Vend eventuelt pandekagerne således, at "åbningen" vender nedad i det ildfaste fad. På den måde åbner de sig ikke, når en ny pandekagen er ved at blive lavet.

Næringsindhold pr. portion

Calories: 431 kcalCarbohydrates: 2 gProtein: 28 gFat: 34 gSaturated Fat: 15 gTrans Fat: 2 gCholesterol: 115 mgSodium: 253 mgPotassium: 372 mgFiber: 1 gSugar: 1 gVitamin A: 260 IUVitamin C: 1 mgCalcium: 208 mgIron: 3 mg
Mere i samme kategori:
Aftensmad · Mexicansk · Mexicanske pandekager
Annonce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




mine-madopskrifter.dk

second_shiftnav_panel

Følg os