Du er her: Hjem Opskrifter Aftensmad Sig√łjnerpande med kartoffelmos
Annonce
okt 18, 2019
460 visninger
0 0

Sig√łjnerpande med kartoffelmos

Af
Annonce

Sig√łjnerpande med kartoffelmos

Her er en nem opskrift p√• sig√łjnerpande, som jeg plejer at lave med kylling, paprika, tomat og l√łg mm.. Nogle kalder retten for sig√łjnergryde, men det er den samme ret. Man kan servere den med blandt andet ris, men jeg foretr√¶kker at servere den med kartoffelmos. Et godt tip er at lave retten i en forholdsvis dyb pande, da alle ingredienserne fylder en del.

Fun fact

Sig√łjnere stammer fra Indien, hvor det antages, at de er udvandret fra omkring 800-1300-tallet, da mange af dem taler det indoariske sprog romani. ‚ėļ

Sig√łjnerpande med kartoffelmos

Opskrift p√• sig√łjnerpande med kartoffelmos

Indsendt af:

Peter EistrupPeter Eistrup
Her er en nem opskrift p√• sig√łjnerpande, som jeg plejer at lave med kylling, paprika, tomat og l√łg mm.. Man kan servere retten med blandt andet ris, men jeg foretr√¶kker at servere den med kartoffelmos. Et godt tip er at lave retten i en forholdsvis dyb pande, da alle ingredienserne fylder en del.
Ingen bed√łmmelse endnu
Forb. tid 15 min
Tilb. tid 30 min
Samlet tid 45 min
Ret Aftensmad
Antal 4 personer
Kalorier 276 kcal

Ingredienser (Tryk på en ingrediens for at strege den over)
 

  • 1 stk. r√łdl√łg
  • 2 fed hvidl√łg
  • 1 ds. hakket tomat
  • 4 stk. kylling
  • 250 gr. champignon
  • 3 dl. madlavningsfl√łde
  • 1 drys persille
  • Salt Efter behov
  • Peber Efter behov

S√•dan g√łr du (Tryk p√• et trin for at strege det over)
 

  • Hvis du serverer retten med kartoffelmos, s√• start med at skr√¶lle kartofler og kog dem til de er f√¶rdige.
  • Skyl og rens champignonerne rene for jord og sk√¶r dem i kvarte eller mindre stykker. Svits dem p√• en varm pande uden fedtstof og l√¶g dem til side.
  • Kyllingefileterne sk√¶res i mundrette stykker og steges p√• panden med lidt olie til de er m√łre. Krydr med salt, paprika og peber. L√¶g til side, n√•r kyllingen er klar.
  • Hak hvidl√łg og r√łdl√łg fint og saut√©r den i panden med lidt olie. Sk√¶r peberfrugten i tern, smid det p√• panden sammen med hvidl√łg og r√łdl√łget og lad det saut√©re i et par minutter.
  • Tilf√łj tre teskefulde paprika og r√łr rundt.
  • Kom kyllingestykkerne i sammen med champignonerne.
  • Tils√¶t de hakkede tomater, samt madlavningsfl√łden, r√łr rundt og lade retten koge op.
  • Skru lidt ned for varmen og lad det hele simre i cirka 10 minutter. Smag retten til med salt, peber og eventuelt mere paprika.
  • Vend det hele med lidt friskhakket persille.

Næringsindhold pr. portion

Calories: 276 kcalCarbohydrates: 4 gProtein: 4 gFat: 28 gSaturated Fat: 17 gCholesterol: 104 mgSodium: 33 mgPotassium: 261 mgFiber: 1 gSugar: 1 gVitamin A: 1125 IUVitamin C: 2 mgCalcium: 52 mgIron: 1 mg
Vind et gavekort på 500 kr.Indsend en opskrift og deltag i lodtrækningen om et gavekort på 500 kr. til REMA 1000.
Klik her og læs mere.
Opskrift mærkater
· · · ·
Mere i samme kategori:
Aftensmad · Kartoffelmos
Annonce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




mine-madopskrifter.dk

second_shiftnav_panel

F√łlg os