Du er her: Hjem Aftensmad Tacoskaller med fyld
feb 19, 2019
120 visninger
0 0

Tacoskaller med fyld

Af

Tacoskaller med fyld

Tacoskaller med fyld eller blot tacos, er en ret vi ofte får herhjemme. Den er nem at lave og så koster den ikke alverdens. Der er mange måder, hvorpå man kan lave tacos. Vi plejer at købe skallerne i supermarkedet, men dem kan man naturligvis også lave dem selv. Sidstnævnte tager dog noget længere tid og med to små børn, så har vi stadig til gode at prøve kræfter med det.

Som fyld til tacoskaller bruger vi oksekød, som vi svitser i en gryde, grøn iceberg salat, rød peber, rødløg, majs, revet ost, hjemmerørt guacamole, creme fraiche og salsa.

Fun fact

Vidste du, at Netflix har lavet en serie omkring “tacoens historie”?

Se flere opskrifter fra det mexicanske køkken >>.

Tacoskaller med fyld

Opskrift på tacoskaller med fyld

Peter Eistrup
Tacoskaller med fyld eller blot tacos er en ret vi ofte får herhjemme. Den er nem at lave og så koster den ikke alverdens. Der er mange måder, hvorpå man kan lave tacos. Vi plejer at købe skallerne i supermarkedet, men dem kan man naturligvis også lave selv. Fyldet er også op til en selv at vælge. Vi bruger oksekød, salat, rød peber, rødløg, majs, revet ost, guacamole, creme fraiche og salsa.
0 fra 0 stemmer
Forb. tid 15 min
Tilb. tid 20 min
Samlet tid 35 min
Ret Aftensmad
Antal 4 personer
Kalorier 335 kcal

Ingredienser
 

  • 12 stk. tacoskaller
  • 1 brev tacomix
  • 500 gr. hakket oksekød
  • 1 stk. iceberg salat
  • 2 str. rødløg
  • 1 ds. majs
  • 1 stk. rød peber
  • 1 pose revet ost
  • 1 gl. salsa

Guacamole

  • 2 stk. avokado
  • 2 fed hvidløg
  • 3 spsk. creme fraiche

Sådan gør du
 

  • Start med at snitte salat, rød peber og rødløg
  • Tænd ovnen og sæt den til de grader, som er anvist på pakken med tacoskallerne
  • Brun kødet i en gryde
  • Tilsæt tacomix til kødet
  • Mens kødet simrer, tilberedes guacamolen. Blend kødet fra avokadoerne og tilsæt hvidløg og creme fraiche
  • Læg tacoskallerne ind i ovnen som anvist på pakken
  • Anret grøntsagerne i et fad og servér, når skallerne har fået nok

Ernæring

Kalorier: 335 kcalKulhydrater: 2 gProtein: 22 gFedt: 26 gMættet fedt: 10 gTrans Fat: 2 gCholesterol: 89 mgNatrium: 115 mgKalium: 352 mgFiber: 1 gSukker: 1 gA-vitamin: 38 IUC-vitamin: 1 mgCalcium: 28 mgJern: 3 mg
Har du prøvet opskriften?Hvordan var den? Skriv endelig en kommentar!
Opskrift mærkater
· · ·
Mere i samme kategori:
Aftensmad · Mexicansk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering