Du er her: Hjem Opskrifter Aftensmad PiratpĂžlsegryde
Annonce
mar 18, 2021
195 visninger
0 0

PiratpĂžlsegryde

Af
Annonce

NĂ„r det skal vĂŠre nemt – og bĂžrnevenligt

Fra tid til anden (eller ofte) stÄr vi herhjemme og ved ikke, hvad vi skal lave af aftensmad. I en travl hverdag, sÄ er det nogle gange det sidste man tÊnker pÄ. Derfor er det rart at kende til retter, som bÄde er nemme og hurtige at lave. Det er en piratpÞlsegryde.

Med to smĂ„ bĂžrn i huset, sĂ„ skal der nogle gange noget ekstra til, for at fĂ„ dem til at sidde til bords. Derfor er vi store fans af retten, da ungerne finder det meget sjovt, at en pirat har en pĂžlsegryde. Det kan der brygges mange fantasifulde historier om og inden vi ser os om, sĂ„ har de ikke spist bare Ă©n, men hele to portioner! 😉

Opskriften er nem at gÄ til og tager blot omkring 30 minutter alt i alt at lave.

Hvis piratpÞlsegryde ikke lige falder i smag, sÄ er et godt alternativ svensk pÞlseret, som de fleste bÞrn ogsÄ elsker.

Opskrift pÄ piratpÞlsegryde

Opskrift pÄ piratpÞlsegryde

Indsendt af:

Peter EistrupPeter Eistrup
Nogle gange skal det vĂŠre nemt - og bĂžrnevenligt. SĂ„ gĂžr det heller ikke noget, hvis retten har et navn, som bĂžrn synes er sjovt. Vores bĂžrn morer sig i hvert fald over, at en pirat har en pĂžlsegryde. 😉
Opskriften er nem at gÄ til og tager ca. 30 minutter alt i alt at lave.
Ingen bedĂžmmelse endnu
Forb. tid 10 min
Tilb. tid 20 min
Samlet tid 30 min
Ret Aftensmad
Antal 4 personer
Kalorier 322 kcal

Ingredienser (Tryk pÄ en ingrediens, nÄr du har anvendt den)
 

  • 6 stk. wienerpĂžlser
  • 1 stort lĂžg
  • 1 tsk. paprika
  • 2 tsk. karry
  • 200 gr. ĂŠrter Frosne
  • 1 bouillonterning
  • 2 dl. vand
  • 3 dl. madlavningsflĂžde
  • 3 spsk. ketchup
  • 1 citron Friskpresset
  • Olie Til stegning
  • Salt Efter behov
  • Peber Efter behov

SÄdan gÞr du (Tryk pÄ et trin, nÄr du har fuldfÞrt det)
 

  • Start med at hakke lĂžgene fint og svits dem af olie i en varm gryde. Lad det hakkede lĂžg blive blĂždt i gryden, dog uden at det tager farve.
  • SkĂŠr pĂžlserne ud i stykker.
  • TilsĂŠt paprika, karry og pĂžlserne i gryden, og lad det hele svitse i et nogle minutter.
  • NĂ„r det har stĂ„et lidt, sĂ„ kom vand i gryden sammen med en smuldret bouillonterning, og lad retten koge lidt.
  • TilsĂŠt dernĂŠst madlavningsflĂžde og ketchup. Retten skal igen koge lidt ind.
  • Tag de frosne ĂŠrter oh tilsĂŠt dem. Lad gryderetten varme igennem.
  • Til slut, sĂ„ smages piratpĂžlsegryden til med lidt friskpresset citronsaft, salt og peber. Der kan eventuelt tilfĂžjes lidt mere paprika eller karry, hvis behovet er til stede.

ErnĂŠring

Calories: 322 kcalCarbohydrates: 14 gProtein: 5 gFat: 28 gSaturated Fat: 17 gTrans Fat: 1 gCholesterol: 104 mgSodium: 52 mgPotassium: 233 mgFiber: 4 gSugar: 5 gVitamin A: 1516 IUVitamin C: 28 mgCalcium: 77 mgIron: 1 mg
Har du prĂžvet opskriften?Lav et opslag med #minemadopskrifterdk eller skriv endelig i kommentarfeltet herunder. â˜ș
Mere i samme kategori:
Aftensmad
Annonce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. KrĂŠvede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




mine-madopskrifter.dk

second_shiftnav_panel

FĂžlg os