Flæskestegssandwich
Hjemme hos os, så plejer vi som regel at have nogle skiver flæskesteg i overskud, når vi får flæskesteg til aftensmad. Det er ikke altid, men når det sker, så er der som regel ingen tvivl om, hvad vi skal have at spise dagen efter – nemlig flæskestegssandwich. Det er også dejlig nemt og hurtigt at lave og så smager det bare super godt. Hvis der også er sovs tilovers, kan man overveje også at bruge det i sin sandwich.
Hvis vi har fået ribbenssteg med overskydende skiver i stedet for flæskesteg, så plejer vi at lave ribbenssandwich, som stort set er samme fremgangsmåde som denne opskrift.
Fun fact
Vidste du, at det var Claus Meyer, der opfandt flæskestegssandwichen tilbage i 2015?
Opskrift på flæskestegssandwich
Indsendt af:
Der findes også en anden rigtig god opskrift på flæskestegssandwich, som du kan finde hos hurtigmums.dk.
Ingredienser (Tryk på en ingrediens for at strege den over)
- 16 skiver flæskesteg
- 8 stk. burgerboller
- 3 spsk. olie
- Rødkål Efter behag
- Syltede agurker Efter behag
- Miracle Whip Efter behag
- Groft salt Efter behag
Sådan gør du (Tryk på et trin for at strege det over)
- Hvis flæskestegen er fra dagen før og derfor kold, så er det en god idé at varme skiverne i et par minutter på hver side på en pande med lidt olie.
- Burgerbollerne ristes på en brødrister og smøres med Miracle Whip alt efter behag.
- Kom derefter rødkål, ribbensteg, salt og de syltede agurker i bollen.
- Velbekomme!