Pølsegryde med pasta og pølser
Hvis det en aften skal gå lidt hurtigt med aftensmaden, så er denne opskrift på en pølsegryde et godt valg! Den plejer at være et kæmpe hit hos de små hjemme hos os.
Opskriften skal ikke forveksles med svensk pølseret, som nogle måske godt kan finde på.
Se en opskrift på svensk pølsret her.
Opskrift på pølsegryde
Ingredienser
- 4 stk. gulerødder
- 1 bdt. forårsløg
- 2 fed hvidløg
- 300 gr. pasta Penne eller skruer
- 4 stk. grillpølser
- 100 gr. bacon i tern
- 100 gr. tomatpuré
- 3 tsk. oregano
- 2,5 dl. kogevand fra pastaen
- 2,5 dl. madlavningsfløde
Sådan gør du
- Kog pastaen efter anvisning på emballagen.
- Når pastaen er kogt færdig, så hældes 2,5 dl. kogevand fra. Resten af vandet hældes fra.
- Steg baconternene, så de næsten bliver sprøde.
- Skær gulerødderne i små stykker og svits dem i en gryde.
- Snit forårsløgene i ca. 1 cm tykkelse og hak hvidløgene fint. Begge ingredienser kommes i gryden med gulerødderne og svitses i ca. et minut.
- Skær grillpølser i mundrette stykker og kom dem i gryden sammen med kogevandet fra pastaen, madlavningsfløde og tomatpuré.
- Tilsæt oregano og lad retten varme igennem i nogle minutter. Smag pølsegryden til med salt og peber.