Ribbensandwich opskrift
Ribbensandwich, eller flæskestegssandwich, som den også minder meget om, hvem kan ikke lide det? Hjemme hos os er vi ret så vilde med det. Vi plejer som regel at have flere skiver kød i overskud, når vi får ribbensteg til aftensmad og så er det nærliggende, at lave ribben sandwich dagen efter.
Hvad skal der i en ribbensandwich?
Det gode ved ribbensandwich er, at det er så nemt at lave. Du skal blot bruge nogle burgerboller, rødkål, syltede agurker, dressing og så naturligvis nogle skiver fra gårdsdagens ribbenssteg. Varm skiverne af kød på en pande, smid burgerbollerne i ovnen eller på brødristeren, smør dem når de er færdige og meget mere skal der faktisk ikke til, andet end at tilføje rødkål og syltede agurker. DET er da nemt. 🙂 Af tilbehør kan man eventuelt lave nogle pommes frites.
Hurtigt og nemt
Nogle gange skal det gå hurtigt med aftensmaden, samtidig med at det skal være nemt. Det kan børnefamilier, ældre og unge i dag relatere til. Udover at det er nemt at lave ribbensandwiches, så sparer man også lidt på kontoen, da retten ikke er særlig dyr at købe ind til og man bruger noget overskydende mad fra dagen før. Win-win.
Fun fact
På en grillbar på Østerbro i København, er det muligt at få serveret en 6 kg. stor flæskestegssandwich!
Opskrift på ribbensandwich
Indsendt af:
Udstyr
- Smørkniv (Du videresendes til KitchenOne.dk)
Ingredienser (Tryk på en ingrediens for at strege den over)
- 1 stk. burgerbolle
- 2 skiver ribbensteg
- Rødkål
- Syltede agurker
- Groft salt
- Miracle Whip
- 3 spsk. olie
Sådan gør du (Tryk på et trin for at strege det over)
- Hvis ribbenstegen er kold (f.eks. fra dagen før) varmes skiverne i et par minutter på hver side på en pande i lidt olie.
- Bollen ristes på en brødrister, og smøres med Miracle Whip.
- Kom derefter rødkål, ribbensteg, salt og de syltede agurker i bollen.
Opskriften er lige til at gå til og det smager super godt! ?