Du er her: Hjem Opskrifter Pariserbøf
Annonce
nov 30, 2019
295 visninger
0 0

Pariserbøf

Af
Annonce

Pariserbøf med porcheret Ìg

Hvis du vil prøve en lidt alternativ ret til aftensmad, sü er denne lige sagen.

Et tip er at forme bøfferne, sĂĽ de er en anelse større end toastbrødet og omkring 1,5 cm tykke. Man kan vĂŚlge at riste toastbrødet pĂĽ en brødrister, men hvis retten virkelig skal komme til sin ret, sĂĽ skal brødet naturligvis steges pĂĽ panden i masser af fedtstof. SĂĽ bliver det nĂŚste ikke mere lĂŚkkert! Eller … Det gør det faktisk med det porcherede ĂŚg. ?

Fun fact

Vidste du, at du für Danmarks nok største pariserbøf hos Restaurant Kohalen?

Se flere opskrifter pĂĽ aftensmad her.

pariserbøf

Opskrift pü pariserbøf

Indsendt af:

Peter EistrupPeter Eistrup
Man skulle tro at Pariserbøf kommer fra Frankrig grundet navnet, men som Søndagsavisen skriver, sü er retten mere klassisk dansk end fransk. To sandsynlige grunde til, at retten har füet navnet Pariserbøf er, at bøffen ligger pü et stykke franskbrød, og at der er kapers pü. SidstnÌvnte er dog ikke med i denne opskrift, men det stür en frit for om man vil tilføje det. Kapers bruger de i stor stil i det franske køkken. I denne opskrift er der brugt pocheret Ìg.
Ingen bedømmelse endnu
Forb. tid 10 min
Tilb. tid 20 min
Samlet tid 30 min
Ret Aftensmad
Antal 4 personer
Kalorier 409 kcal

Ingredienser (Tryk pĂĽ en ingrediens for at strege den over)
 

  • 500 gr. hakket oksekød
  • 4 stk. ĂŚg
  • 2 stk. rødløg
  • 200 gr. syltede rødbede
  • 4 stk. toastbrød
  • 40 gr. smør
  • Salt Efter behag
  • Peber Efter behag

Südan gør du (Tryk pü et trin for at strege det over)
 

  • Start med at forme kødet, sĂĽ der er fire lige store bøffer. De mĂĽ gerne vĂŚre omkring 1,5 cm tykke og en anelse større end toastbrødet.
  • Krydr bøfferne med salt og peber.
  • Kom smørret pĂĽ en pande og varm det ved god varme. Lad varmen aftage, sĂĽ smørret bliver gyldent.
  • Kom bøfferne pĂĽ panden og steg dem i ca. 5-6 minutter pĂĽ hver side. For smagens skyld, sĂĽ mĂĽ de ikke gerne vĂŚre rosa indeni. NĂĽr bøfferne er fĂŚrdige, tages de af panden.
  • Rist toastbrødet pĂĽ panden, hvor der stadig er fedtstof fra stegningen af bøfferne.
  • Placer bøfferne pĂĽ toastbrøddet.
  • Hak løgene, samt rødbeden fint.
  • PochĂŠr ĂŚggene og lĂŚg dem ovenpĂĽ bøfferne.
  • Slut af med at drysse de hakkede løg og rødbeder over.

NĂŚringsindhold pr. portion

Calories: 409 kcalCarbohydrates: 4 gProtein: 22 gFat: 33 gSaturated Fat: 11 gTrans Fat: 2 gCholesterol: 92 mgSodium: 282 mgPotassium: 419 mgFiber: 1 gSugar: 3 gVitamin A: 375 IUVitamin C: 2 mgCalcium: 35 mgIron: 3 mg
Vind et gavekort pĂĽ 500 kr.Indsend en opskrift og deltag i lodtrĂŚkningen om et gavekort pĂĽ 500 kr. til REMA 1000.
Klik her og lĂŚs mere.
Mere i samme kategori:
Opskrifter
Annonce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. KrĂŚvede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




mine-madopskrifter.dk

second_shiftnav_panel

Følg os