Du er her: Hjem Morgenmad Omelet med spinat
okt 3, 2015
27 visninger
0 0

Omelet med spinat

Af

Omelet med spinat

For nogle år tilbage valgte jeg at give mig selv en udfordring. Udfordringen gik ud på, at jeg skulle skulle stå knivskarpt til den efterfølgende sommer. For at kunne nå det mål, så spillede den rette kost en stor rolle. Her valgte jeg hver dag at spise omelet med spinat til morgenmad og selvom det i starten var lidt trægt at spise en så stor omelet, så blev det heldigvis hurtigt en vane. Sammen med en god proteinrig aftensmad hver aften, så blev resultaterne hurtigt tydelige og jeg nåede mit mål. ?

Vidste du i øvrigt, at ifølge et studie, så styrker æg og spinat dine reflekser, grundet det høje indhold af tyrosin. Hvad vil så være en bedre måde at starte sin morgen på, end med en omelet med spinat? Endda en velsmagende en af slagsen? Opskriften her på omelet, også kaldet æggekage, er såre simpel og tager ikke mere end 20-30 minutter at lave. Udover de ingredienser der er inkluderet her, kan du eventuelt eksperimentere med tomater, champignoner, peber eller noget helt fjerde. Kun din fantasi og kræsenhed sætter grænserne. ?

Hvis du har lyst til at se andre opskrifter til morgenmad, så klik her og lade dig inspirere.

omelet med spinat - mine-madopskrifter.dk

Opskrift på omelet med spinat

Peter Eistrup
Hvis jeg har tid til overs om morgenen og gerne vil have en rigtig god start på dagen, så laver jeg denne ret. Den ligger ikke for tungt i maven, men mætter godt.
Forb. tid 5 min
Tilb. tid 15 min
Samlet tid 20 min
Ret Morgenmad
Antal 1 person

Ingredienser
  

 • 4 æg
 • 10 gr. revet ost
 • 2 håndfulde spinat
 • Olivenolie Efter behov
 • Salt Efter behov
 • Peber Efter behov

Sådan gør du
 

 • Varm olien på en pande ved svag varme.
 • Pisk æggene sammen med salt, peber, ost og spinat i en skål.
 • Hæld blandingen på panden og lad det varme i fem minutter.
 • Vend omeletten og lad det varme yderligere fem minutter på den anden side.

Serveringsforslag

 • Server eventuelt med frisk persille.
Mere i samme kategori:
Morgenmad · Omelet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering
mine-madopskrifter.dk