Du er her: Hjem Opskrifter Bagv√¶rk og bagning Br√łd Mias langtidsh√¶vede boller
Annonce
mar 30, 2016
413 visninger
0 0

Mias langtidshævede boller

Af
Annonce

Langtidshævede boller

Nemme og lækre boller til hverdag. Ca. 16 stk.

Opskrift på langtidshævede boller

Indsendt af:

Mia-JesperMia-Jesper
Nemme og lækre boller til hverdag. Ca. 16 stk
Ingen bed√łmmelse endnu
Forb. tid 20 min
Tilb. tid 25 min
Samlet tid 45 min
Ret Morgenmad
Antal 8 personer
Kalorier 418 kcal

Udstyr

Bagestålet (youtube)
K√łb Bagest√•l + Kombispaden
  • Bagest√•let Kernen i sortimentet. Bagest√•let er stort set umuligt at √łdel√¶gge. Det leder og optager varmen 18 x bedre end en almindelig bagesten, og hj√¶lper dig med at h√¶ve dine bageresultater til et nyt niveau.
  • Kombispaden Kombispaden er uundv√¶rlig n√•r du skal have din pizza eller dine br√łd og boller ind og ud af ovnen. Den fungerer b√•de som forberedelsesplade og som bagespade.
(Du videresendes til bagestaalet.dk)
Bagestålet+Kombispaden
K√łb Bagest√•let kendt fra "Den store bagedyst"
  • Bagest√•let Kernen i sortimentet. Bagest√•let er stort set umuligt at √łdel√¶gge. Det leder og optager varmen 18 x bedre end en almindelig bagesten, og hj√¶lper dig med at h√¶ve dine bageresultater til et nyt niveau.
(Du videresendes til bagestaalet.dk)
Bagestålet
K√łb Kombispaden
  • Kombispaden Kombispaden er uundv√¶rlig n√•r du skal have din pizza eller dine br√łd og boller ind og ud af ovnen. Den fungerer b√•de som forberedelsesplade og som bagespade.
(Du videresendes til bagestaalet.dk)
Kombispaden

Ingredienser (Tryk på en ingrediens for at strege den over)
 

  • 30 gr. g√¶r
  • 7 dl. koldt vand
  • 2 spsk. olie
  • 2 spsk. hvidt sukker
  • 2 tsk. groft salt
  • 200 gr. grovvalsede havregryn
  • 200 gr. rugmel
  • 500 gr. hvedemel

S√•dan g√łr du (Tryk p√• et trin for at strege det over)
 

  • R√łr g√¶ren ud i det kolde vand
  • Tils√¶t havregryn, rugmel og ca. halvdelen af hvedemelet. R√łr godt rundt
  • Tils√¶t olie, salt, sukker og resten af melet og r√łr dejen f√¶rdig
  • D√¶k sk√•len med film og stil den i k√łleskabet til n√¶ste dag
  • T√¶nd ovnen p√• 200 grader (over/undervarme)
  • Brug to skeer til at forme ca. 16 boller p√• en bageplade
  • Bag bollerne midt i ovnen i ca. 20-25 min.
  • Lad de nybagte boller k√łle af p√• en bagerist

TIP:

  • Brug gerne en r√łremaskine. Derved f√•s det bedste resultat.
  • Bollerne er velegnede til frysning

Næringsindhold pr. portion

Calories: 418 kcalCarbohydrates: 85 gProtein: 14 gFat: 3 gSaturated Fat: 1 gTrans Fat: 1 gSodium: 105 mgPotassium: 177 mgFiber: 8 gSugar: 1 gVitamin C: 1 mgCalcium: 26 mgIron: 5 mg
Vind et gavekort på 500 kr.Indsend en opskrift og deltag i lodtrækningen om et gavekort på 500 kr. til REMA 1000.
Klik her og læs mere.
Annonce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




mine-madopskrifter.dk

second_shiftnav_panel

F√łlg os