Du er her: Hjem Dessert Crumble cake med æbler og hindbær
feb 26, 2019
38 visninger
0 0

Crumble cake med æbler og hindbær

Af

Crumble cake med æbler og hindbær

Crumble cake er en nem og meget hurtig dessert at lave. Du kan forberede kagen flere timer før den skal spises, stille den i køleskabet og først bage den, lige inden den skal serveres. Det er en god idé, hvis du får gæster og gerne vil bruge tiden på noget andet inden de ankommer. ?

Opskrift på crumblecake

Peter Eistrup
Crumblecake er en nem og meget hurtig dessert at lave. Du kan forberede kagen flere timer før den skal spises, stille den i køleskabet og først bage den, lige inden den skal serveres.
Forb. tid 15 min
Tilb. tid 30 min
Samlet tid 45 min
Ret Dessert
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 2 stk. æbler
  • ½ ds. ferskner
  • 1 håndfuld frosne hindbær
  • 100 gr. smeltet smør
  • 100 gr. havregryn
  • 100 gr. sukker
  • 100 gr. mel

Creme

  • 2 dl. creme fraiche
  • ½ tsk. vaniljesukker

Sådan gør du
 

  • Hvis du vil servere kagen med det samme, så start med at tænde ovnen på 200 grader.
  • Smelt smørret i en lille gryde ved lav varme.
  • Mens smørret smeltes, så skæres æbler øjne ud i tynde skiver. Fersknerne skæres ud i tynde både.
  • Læg æblerne i bunden af et ildfast tærtefad og fersknerne ovenpå. Tag de frosne hindbær og drys dem ovenpå.
  • Hæld havregryn, sukker og mel i gryden med smørret og bland det hele godt sammen.
  • Fordel blandingen over frugterne i tærtefadet.
  • Sæt kagen i ovnen og bag i 30 minutter.
  • Mens kagen bages, så blandes cremen
  • Bland creme fraiche og vaniljesukker sammen i en lille skål.
  • Når kagen er bagt færdig, er den klar til at blive serveret.
Mere i samme kategori:
Dessert

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




mine-madopskrifter.dk