Du er her: Hjem Opskrifter Hovedret Kylling i fad med blomkål og gulerødder
Annonce
jan 1, 2019
415 visninger
0 0

Kylling i fad med blomkål og gulerødder

Af
Annonce

Kylling i fad med blomkål og gulerødder

Kylling, blomkål og gulerødder i tomat-mælkesovs med ost på toppen.

Server sammen med pasta eller ris.

Opskrift på kylling i fad med blomkål og gulerødder

Indsendt af:

LyaOlesenLyaOlesen
Kylling, blomkål og gulerødder i tomat-mælkesovs med ost på toppen.
Ingen bedømmelse endnu
Forb. tid 15 min
Tilb. tid 30 min
Samlet tid 45 min
Ret Aftensmad
Antal 4 personer

Ingredienser (Tryk på en ingrediens for at strege den over)
 

 • 700 gr. kylling filet
 • 4 stk. gulerødder
 • 2 stk. løg
 • 3 stk. tomat
 • ½ hoved blomkål
 • 50 gr. margarine
 • ½ ltr. mælk
 • 1 dl. økologisk tomatketchup
 • 10 sprøjt hvidløgs-spray
 • 150 gr. revet ost
 • Citronsaft Efter behag
 • Salt og peber Efter behag

Sådan gør du (Tryk på et trin for at strege det over)
 

 • Skær kylling i 6 stykker per filet.
 • Pil og skær løg i skiver.
 • Svits løg og kylling sammen med hvidløgs-spray, salt og peber i halvdelen af margarinen.
 • Efter 5-10 min hældes kyllingen i et fad.
 • Skræl gulerødder og skær dem i stave.
 • Skær blomkål i buketter.
 • Svits gulerødder og blomkål i det sidste margarine.
 • Efter 2 min hældes det over kyllingen.
 • Skær tomaterne i halve både og kom i fadet.
 • Bland ketchup, citronsaft, mælk, salt og peber. Hæld i fadet.
 • Sæt i ovnen ved 180 grader i 20 min.
 • Hæld revet ost over og giv yderlige 10 min de sidste 5 på grill.
 • Server sammen med pasta eller ris.
Vind et gavekort på 500 kr.Indsend en opskrift og deltag i lodtrækningen om et gavekort på 500 kr. til REMA 1000.
Klik her og læs mere.
Mere i samme kategori:
Hovedret
Annonce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering
mine-madopskrifter.dk

second_shiftnav_panel

Følg os


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function wp_get_current_user() in /var/www/mine-madopskrifter.dk/public_html/wp-content/plugins/frontend-publishing-pro/includes/global-functions.php:25 Stack trace: #0 /var/www/mine-madopskrifter.dk/public_html/wp-content/plugins/frontend-publishing-pro/includes/class-frontend-publishing-pro.php(284): wpfepp_current_user_has(Array) #1 /var/www/mine-madopskrifter.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(292): Frontend_Publishing_Pro->show_users_own_attachments(Object(WP_Query)) #2 /var/www/mine-madopskrifter.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(316): WP_Hook->apply_filters('', Array) #3 /var/www/mine-madopskrifter.dk/public_html/wp-includes/plugin.php(551): WP_Hook->do_action(Array) #4 /var/www/mine-madopskrifter.dk/public_html/wp-includes/class-wp-query.php(1784): do_action_ref_array('pre_get_posts', Array) #5 /var/www/mine-madopskrifter.dk/public_html/wp-includes/class-wp-query.php(3465): WP_Query->get_posts() #6 /var/www/mine-madopskrifter.dk/public_html/wp-inc in /var/www/mine-madopskrifter.dk/public_html/wp-content/plugins/frontend-publishing-pro/includes/global-functions.php on line 25