Kylling i fad med blomkål og gulerødder
Kylling, blomkål og gulerødder i tomat-mælkesovs med ost på toppen.
Server sammen med pasta eller ris.
Opskrift på kylling i fad med blomkål og gulerødder
Indsendt af:
Kylling, blomkål og gulerødder i tomat-mælkesovs med ost på toppen.
Ingredienser (Tryk på en ingrediens for at strege den over)
- 700 gr. kylling filet
- 4 stk. gulerødder
- 2 stk. løg
- 3 stk. tomat
- ½ hoved blomkål
- 50 gr. margarine
- ½ ltr. mælk
- 1 dl. økologisk tomatketchup
- 10 sprøjt hvidløgs-spray
- 150 gr. revet ost
- Citronsaft Efter behag
- Salt og peber Efter behag
Sådan gør du (Tryk på et trin for at strege det over)
- Skær kylling i 6 stykker per filet.
- Pil og skær løg i skiver.
- Svits løg og kylling sammen med hvidløgs-spray, salt og peber i halvdelen af margarinen.
- Efter 5-10 min hældes kyllingen i et fad.
- Skræl gulerødder og skær dem i stave.
- Skær blomkål i buketter.
- Svits gulerødder og blomkål i det sidste margarine.
- Efter 2 min hældes det over kyllingen.
- Skær tomaterne i halve både og kom i fadet.
- Bland ketchup, citronsaft, mælk, salt og peber. Hæld i fadet.
- Sæt i ovnen ved 180 grader i 20 min.
- Hæld revet ost over og giv yderlige 10 min de sidste 5 på grill.
- Server sammen med pasta eller ris.
Mere i samme kategori:
Hovedret