Græske frikadeller med feta og soltørrede tomater
Lækre græske frikadeller med masser af smag.
Kan ex. serveres sammen med bulgur, tzatziki og diverse grøntsager.
Opskrift på græske frikadeller med feta og soltørrede tomater
Lækre græske frikadeller med masser af smag
Ingredienser
- 500 gr. hakket svinekød
- 1 dl. mel
- 1½ dl. mælk
- 1 æg
- 1 løg
- 150-200 gr. feta
- 6-8 stk. soltørrede tomater
- 2 tsk. salt
- Friskkværnet peber
Sådan gør du
- Løget hakkes fint
- Svinekød, mel, æg, mælk, løg og løg røres sammen til en fars
- Smag til med salt og peber
- 6-8 stykker soltørrede tomater blendes fint
- Skær feta i små tern
- Rør forsigtigt tomater og feta ind i farsen
- Lad den færdige fars hvile i køleskabet i ca. 30 minutter
- Form frikadellerne med en spiseske og steg dem på en pande ca. 5 min. på hver side.
- Kan ex. serveres sammen med bulgur, tzatziki og diverse grøntsager
Mere i samme kategori:
Hovedret