Du er her: Hjem Opskrifter Fødselsdag Kanelsnegle uden æg
Annonce
mar 7, 2021
192 visninger
0 0

Kanelsnegle uden æg

Af
Annonce

Kanelsnegle uden æg

Hjemme hos os er yngstemanden på to år allergisk over for æg, men det har ikke begrænset os i at kunne lave kager og lignende uden æg til ham. Kager, som faktisk smager lige så godt uden æg, som med. Til fødselsdage serverer vi eksempelvis hjemmebagte boller uden æg.

Forleden weekend fik vi alle pludselig en trang til de populære kanelsnegle. Så der blev fluks søgt efter en opskrift på kanelsnegle uden æg – og den fandt vi heldigvis ret hurtigt.

Hurtigt i gang med at lave opskriften, hvor alle i familien naturligvis var med, ælt dejen, på med remoncen, rul dejen sammen, skær 24 stykker ud og så ellers ind i ovnen. Sværere er det faktisk ikke. Det svære er at holde ungernes fingre væk fra remoncen, når den bliver smurt på dejen. 😄

Når kanelsneglene har bagt i ca. 15 minutter, så er det ud med, hvorefter de lige skal have lov til at afkøle. Når det er gjort, så er et godt tip at pynte dem med enten hvid eller mørk chokolade. Hos er kanelsneglene blevet en familiefavorit!

Vidste du, at 4. oktober er Kanelbullens dag i Sverige?

Opskrift på kanelsnegle uden æg

Opskrift på kanelsnegle uden æg

Indsendt af:

Peter EistrupPeter Eistrup
Her er en super nem opskrift på lækre og snaskede kanelsnegle uden æg.
Ingen bedømmelse endnu
Forb. tid 30 min
Tilb. tid 15 min
Samlet tid 45 min
Ret Kage
Antal 24 stk.
Kalorier 183 kcal

Equipment

  • Kagerulle

Ingredienser (Tryk på en ingrediens, når du har anvendt den)
 

  • 2,5 dl. mælk
  • 3 tsk. bagepulver
  • 60 gr. sukker
  • 0,5 tsk. salt
  • 100 gr. margarine
  • 600 gr. hvedemel

Remonce

  • 100 gr. brun farin
  • 100 gr. blød margarine Ikke flydende margarine
  • 6 tsk. stødt kanel

Sådan gør du (Tryk på et trin, når du har fuldført det)
 

  • Start med at blande bagepulver, sukker, salt og hvedemel sammen i en skål.
  • Kom derefter margarine og mælk i.
  • Ælt det hele sammen, så det bliver til en lind og lettere "fugtig" dej.
  • Når dejen er æltet, så brug en kagerulle til at rulle dejen ud i en rektangel.
  • Bland remoncen sammen og smør det efterfølgende ud på den rullede dej.
  • Rul nu dejen sammen til en "pølse" og skær ca. 24 stykker ud.
  • Læg stykkerne op på en bageplade med bagepapir på og pensel dem med mælk.
  • Sæt nu bagepladen ind i en forvarmet ovn på 200 grader almindelig ovn og lad dem bage i ca. 15 minutter.
  • Når de er bagt, så lade dem afkøle lidt inden de serveres.
  • Du kan eventuelt pynte kagerne med enten hvid eller mørk glasur.

Ernæring

Calories: 183 kcalCarbohydrates: 26 gProtein: 3 gFat: 7 gSaturated Fat: 2 gCholesterol: 1 mgSodium: 127 mgPotassium: 51 mgFiber: 1 gSugar: 7 gVitamin A: 316 IUVitamin C: 1 mgCalcium: 24 mgIron: 1 mg
Har du prøvet opskriften?Lav et opslag med #minemadopskrifterdk eller skriv endelig i kommentarfeltet herunder. ☺
Mere i samme kategori:
Fødselsdag · Kager
Annonce

Kommentarer til Kanelsnegle uden æg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




mine-madopskrifter.dk

second_shiftnav_panel

Følg os