Spaghetti bolognese
Klassikeren med et tvist.
Opskrift på spaghetti bolognese á la Jesper
Klassikeren med et tvist
Ingredienser
- 500 gr. hakket oksekød
- 1 ds. hakkede tomater
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- ¼ ltr. madfløde
- 1 stk. grøntsagsbouillon
- 2 dl. vand
- 3 spsk. creme fraiche
- 1 spsk. ketchup
- 1 tsk. basilikum
- 1/2 tsk. chilipulver
- 1 tsk. oregano
- 1 tsk. groft salt
- Peber Friskkværnet efter behag
- Pølser i skiver Efter behag
- Revne gulerødder Efter behag
- Rød peber i små tern Efter behag
Tilbehør
- Efter behag Spagetti pastaskruer eller spidskål
- Efter behag Revet os eller pamasanost
- Frisk basilikum
Sådan gør du
- Hak løget fint og svits det i en stor gryde
- Tilsæt presset hvidløg, chilipulver, basilikum og oregano
- Tilsæt hakket oksekød
- Når oksekødet er blevet brunt tilsættes hakkede tomater, madfløde, ketchup og cremefraiche
- Grøntsagsbouillon opblødes i vand og tilsættes
- Hvis man ønsker at tilføje pølser, revet gulerod, peber eller andet kan det gøres nu
- Smag til med salt og peber