Du er her: Hjem Aftensmad Risengrød med kanelsukker
feb 10, 2016
27 visninger
0 0

Risengrød med kanelsukker

Af

Risengrød med kanelsukker og smørklat

Risengrød er et kĂŚmpe hit hjemme hos os – hver gang! Vi er en typisk familie pĂĽ fire, som skal nĂĽ bĂĽde det ene og det andet i løbet af ugen.

Hver mandag skal den ĂŚldste pĂĽ tre ĂĽr eksempelvis til gymnastik sammen med enten mor eller far, hvor den anden forĂŚlder sĂĽ bliver hjemme sammen med yngstemanden pĂĽ to ĂĽr. Da risengrød er sĂĽ nem en ret at lave, sĂĽ hedder menuen derfor hver mandag “risengrød med kanelsukker” – til stor begejstring for ungerne. ?

risengrød - mine-madopskrifter.dk

Opskrift pü risengrød med kanelsukker

Indsendt af:

Peter Eistrup
Risengrød med kanelsukker er mest populÌr i juleperioden og i de kolde vintermüneder, men flere og flere spiser den efterhünden üret rundt, da den er sü nem at lave. Det er samtidig en Ìgte klassiker!
0 fra 0 stemmer
Forb. tid 5 min
Tilb. tid 45 min
Samlet tid 50 min
Ret Aftensmad
Antal 2 personer
Kalorier 346 kcal

Ingredienser
 

Grød

  • 190 gr. grødris
  • 2,5 dl. vand
  • 1 ltr. mĂŚlk
  • Salt Efter behov

Kanelsukker

  • 2 spsk. sukker
  • 1 tsk. stødt kanel

Südan gør du
 

  • Kog vandet og tilsĂŚt efterfølgende risene. Lad det koge i 2 minutter.
  • TilsĂŚt mĂŚlken og lad det koge under omrøring.
  • Kog grøden under lĂĽg ved svag varme i 45 minutter og rør jĂŚvnligt. Sørg for at rør godt i bunden af gryden, sĂĽ du undgĂĽr at brĂŚnde grøden pĂĽ.
  • Smag til med salt og servĂŠr med kanelsukker og eventuelt en klat smør.

Serveringsforslag

  • Server eventuelt retten med rød saftevand. ☺

ErnĂŚring

Kalorier: 346 kcalKulhydrater: 77 gProtein: 6 gFedt: 1 gMĂŚttet fedt: 1 gCholesterol: 1 mgNatrium: 7 mgKalium: 75 mgFiber: 3 gSukker: 1 gA-vitamin: 2 IUC-vitamin: 1 mgCalcium: 12 mgJern: 4 mg
Har du prøvet opskriften?Hvordan var den? Skriv endelig en kommentar!
Opskrift mĂŚrkater
· · · · ·
Mere i samme kategori:
Aftensmad · Jul

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. KrĂŚvede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering