Du er her: Hjem Aftensmad Orientalsk kyllingegryde
aug 30, 2016
31 visninger
0 0

Orientalsk kyllingegryde

Af

Orientalsk kyllingegryde

Orientalsk kyllingegryde med masser af smag.

Orientalsk kyllingegryde

Opskrift på orientalsk kyllingegryde

Mia-Jesper
Orientalsk ret med masser af smag.
Forb. tid 20 min
Tilb. tid 25 min
Samlet tid 45 min
Ret Aftensmad
Køkken Asiatisk
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 400-500 gr. kylling
  • Olivenolie Til stegning
  • ½ spsk. rød karry pasta
  • 2 fed hvidløg
  • 200 gr. gulerødder
  • 125 gr. bambusskud
  • 1 stk. rødløg
  • ¼ ltr. madfløde
  • 1 ds. kokosmælk
  • 200 gr. hvidkål eller spidskål
  • Salt og Peber Efter behag
  • Chashewnødder Som topping

Sådan gør du
 

  • Karrypasta og hvidløg svitses kort i olivenolie i en tykbundet gryde eller sauterpande
  • Kyllingebrystet skæres i passende stykker og tilsættes. Sauter indtil kødet har en let gylden farve
  • Kål, gulerødder og rødløg renses og skæres i passende stykker og kommes ved kyllingekødet
  • Kokosmælk og madfløde tilsættes og der røres godt rundet.
  • Bambusskud tilsættes og det hele småkoger indtil kyllingen er mør og saucen har en let cremet konsistens
  • Smag retten til med salt og peber.
  • Server eks. med ris eller bulgur og drys lidt hakket cashewnødder over som topping
Mere i samme kategori:
Aftensmad · Asiatisk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




mine-madopskrifter.dk