Bøf, bagte rodfrugter og dampet broccoli
Nemt, lækkert og sundt hverdagsmad.
Som dyppelse, kan der laves en aioli, som du kan finde opskriften på her.
Opskrift på bøf, bagte rodfrugter og dampet broccoli
Indsendt af:
Nemt, lækkert og sundt hverdagsmad
Ingredienser (Tryk på en ingrediens for at strege den over)
- 500 gr. hakket oksekød
- Rodfrugter Eks. gulerødder, rødbede, persillerod, pastinak
- 1-2 stk. søde kartofler
- 1 rødløg
- 1 broccoli
- Aioli Efter behag
Sådan gør du (Tryk på et trin for at strege det over)
- Hakket oksekød formes til 4 bøffer og steges og krydres efter behag
- Rodfrugter og sødekartofler skrælles og skæres i lange tykke stave.
- Rødløg snittes fint
- Put rodfrugter, kartofler og rødløg i en pose og tilsæt lidt olie samt salt og krydderier efter behag. Lig dem herefter på en bageplade og bag dem midt i ovnen i ca. 25 minutter
- Skyld broccoli og skær det ud i mindre buketter. Damp dem i en gryde med vand i 5-6 minutter
- Server retten sammen med aioli - evt. hjemmerørt
Næringsindhold pr. portion
Calories: 380 kcalCarbohydrates: 13 gProtein: 26 gFat: 26 gSaturated Fat: 10 gTrans Fat: 2 gCholesterol: 89 mgSodium: 135 mgPotassium: 859 mgFiber: 4 gSugar: 4 gVitamin A: 983 IUVitamin C: 138 mgCalcium: 100 mgIron: 4 mg
Mere i samme kategori:
Aftensmad