Gulerodsmuffins
Lækre svampede muffins med gulerødder og krydderier.
Opskrift på gulerodsmuffins
Indsendt af:
Lækre svampede muffins med gulerødder og krydderier
Udstyr
- Plads til 12 alm. muffins/cup cakes
- Hulstr. Ø7 cm
- Formens mål 27 x 35 cm
Muffins bageform
- 24 stk. muffinsforme i folie i en ekstra god kvalitet, som giver et godt bageresultat.
- Folien gør at formene let slipper kagen.
Metallic guld folie muffinsforme
- Papirbageforme med indvendig aluminiumsbelægning.
- Gode kraftige forme, hvor den indvendige belægning hindrer gennemsivning af smør, olie mv. så ydersiden forbliver pæn og holder farven.
- Indeholder 50 stk.
Muffinsforme Dannebrog
Ingredienser (Tryk på en ingrediens for at strege den over)
- 150 gr. Hvedemel
- 2 tsk Bagepulver
- 1 tsk. Stødt kanel
- 1/4 tsk. Stødt ingefær
- 1/4 tsk. Salt
- 2 stk. Æg
- 150 gr. Farin
- 1 dl. Olie
- 250 gr. Gulerødder Groft revet
Sådan gør du (Tryk på et trin for at strege det over)
- Tænd ovnen på 180 grader.
- Sigt mel, bagepulver og krydderier sammen og tilsæt salt.
- Pisk æggene sammen med farin og olie.
- Rør melblandingen i.
- Tilsæt gulerødder og fordél dejen i 12 muffinforme.
- Bag dem midt i ovnen i ca. 20 min. og lad dem afkøle på en rist (over/undervarme).
Flødeosteglasur:
- Pisk 15 g blødt smør sammen med 75 g flødeost naturel og 1/4 tsk vaniljepulver.
- Pisk ca. 125 g sigtet flormelis i lidt ad gangen – til passende konsistens.
- Pynt de afkølede kager
Næringsindhold pr. portion
Serving: 1000 grCalories: 173 kcalCarbohydrates: 21 gProtein: 3 gFat: 9 gSaturated Fat: 1 gTrans Fat: 1 gCholesterol: 1 mgSodium: 84 mgPotassium: 100 mgFiber: 1 gSugar: 1 gVitamin A: 3482 IUVitamin C: 1 mgCalcium: 99 mgIron: 5 mg