Du er her: Hjem Aftensmad Citronfrikadeller med spinatpasta
maj 17, 2016
23 visninger
0 0

Citronfrikadeller med spinatpasta

Af

Citronfrikadeller med spinatpasta

Er du til gode gamle klassiske danske frikadeller? Så er det ikke sikkert, at denne opskrift er noget for dig. Den er nemlig med citron … Ikke desto mindre så er de super velsmagende, og sammen med spinatpasta, så er retten faktisk super lækker. Opskriften er også nem, hurtig og lige til at gå til. Et friskt alternativ kunne også være græske frikadeller.

Var du bekendt med, at citroner oprindeligt stammer fra Indien?

citronfrikadeller med spinatpasta - mine-madopskrifter.dk

Opskrift på citronfrikadeller med spinatpasta

Indsendt af:

Peter Eistrup
Nem og hurtig madopskrift på citronfrikadeller med spinatpasta.
0 fra 0 stemmer
Forb. tid 30 min
Tilb. tid 30 min
Samlet tid 1 t
Ret Aftensmad
Antal 4 personer

Ingredienser
 

Frikadeller

  • 500 gr. hakket svinekød
  • 2 fed hvidløg
  • 1 løg
  • 2 spsk. citronsaft
  • 1 æg
  • 3 spsk. rasp
  • 1 spsk. mel
  • 3 spsk. parmesanost
  • 1 spsk. oregano
  • ½ dl. mælk
  • 1 tsk. groft salt
  • ¼ tsk. peber
  • 2 spsk. olivenolie

Pasta

  • 250 gr. pasta Spaghetti, skruer eller penne
  • 150 gr. bacon i tern
  • 1 fed hvidløg
  • 25 gr. pinjekerner
  • 200 gr. frossen spinat
  • 3 stk. tomater
  • 2 spsk. olivenolie
  • Salt Efter behag
  • Peber Efter behag
  • Groft revet parmesan Efter behag

Sådan gør du
 

Sådan tilberedes frikadellerne

  • Rør alle ingredienserne sammen og lad farsen hvile tildækket i køleskabet i mindst 30 minutter.
  • Form frikadeller af farsen (med en ske eller med hænderne), og steg dem gyldne og sprøde i olivenolie på en pande.

Sådan tilberedes pastaen

  • Kog spaghettien efter anvisningen på emballagen.
  • Halver tomaterne, fjern kernerne med en ske og skær tomatkødet i tern.
  • Steg baconternene sprøde og hæld fedtet fra.
  • Tilsæt hvidløg samt pinjekerner, og rist til pinjekernerne er gyldne.
  • Kom spinaten ved og steg under omrøring til den er tøet.
  • Kom tomaterne ved og steg endnu et par minutter.
  • Bland med pasta samt smør/olie, og smag til med salt og peber.
  • Drys godt med revet parmesan og server straks.
Har du prøvet opskriften?Hvordan var den? Skriv endelig en kommentar!
Mere i samme kategori:
Aftensmad

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering