Du er her: Hjem Aftensmad Nem og lækker kartoffel porresuppe
sep 25, 2018
25 visninger
0 0

Nem og lækker kartoffel porresuppe

Af

Nem og lækker kartoffel porresuppe

Her er endelig en nem opskrift på kartoffel porresuppe, der er lige til at gå til. Der er lidt forberedelse, men ellers så er den hurtig at lave – og så smager den afsindig godt. Det er uden tvivl en af mine egne favoritter! ?

kartoffel porresuppe

Opskrift på lækker kartoffel porresuppe

Indsendt af:

Peter Eistrup
Her er endelig en nem opskrift på kartoffel porresuppe, der er lige til at gå til. Der er lidt forberedelse, men ellers så er den hurtig at lave - og så smager den afsindig godt. Det er uden tvivl en af mine egne favoritter! 🙂
0 fra 0 stemmer
Forb. tid 30 min
Tilb. tid 30 min
Samlet tid 1 t
Ret Aftensmad
Antal 4 personer

Ingredienser
 

  • 2 Porrer
  • 500 gr. kartofler
  • 0,75 ltr. grøntsagsbouillon
  • 100 gr. naturel smøreost
  • 1 løg
  • Olie til stegning
  • Salt og peber Efter behag

Pynt

  • Purløg Efter behag
  • 150 gr. bacon i tern

Sådan gør du
 

  • Start med at skrælle kartoflerne og skær dem efterfølgende i stykker.
  • Skyl porrerne og skær dem også i små stykker.
  • Snit løget og steg det i olie i en gryde, tilsæt grøntsagerne og sauter ved lav varme i ca. 10-15 minutter – grøntsagerne må ikke brunes.
  • Kom bouillon ved og lad det hele koge i ca. 20 minutter.
  • Mens suppen koger, så steg i baconternene på en pande eller alternativt i ovnen indtil det er dejlig sprødt. Tag lidt køkkenrulle og læg ternene derpå og lad det køle af.
  • Når grøntsagerne har kogt længe nok så blendes suppen, så det bliver til en ensartet konsistens. Det kan du gøre med enten en stavblender eller ved hjælp af en blender.
  • Tilsæt flødeosten i suppen.
  • Smag til med salt og peber.
  • Pynt retten til med den sprøde bacon og frisk purløg.
Har du prøvet opskriften?Hvordan var den? Skriv endelig en kommentar!
Opskrift mærkater
· · · · · ·
Mere i samme kategori:
Aftensmad · Supper

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering