Du er her: Hjem Opskrifter Aftensmad Hakkebøf med bløde løg
Annonce
nov 18, 2015
813 visninger
0 0

Hakkebøf med bløde løg

Af
Annonce

Sådan laver du hakkebøf med bløde løg

Skal man nævne en klassiker i blandt mange af Danmarks utallige nationalretter, så vil hakkebøf med bløde løg utvivlsomt være en af dem. Eller “hakkedrenge”, som nogle også ynder at kalde bøfferne.

Mange er vokset op med retten og elsker den. Hvem kan ikke også lide synet af bløde løg på toppe af en stor hakkebøf og en brun opbagt sovs, der elegant falder ned over de hvide kartofler? Det kan jeg i hvert fald og bare tanken om det får min mund til at løbe i vand! ?

Den klassiske og ærkedanske ret er nem at gå til og så smager den bare af danskhed! ? Opskriften er med hvide kartofler, brun sovs og grønne ærter.

Hakkebøf med bløde løg - mine-madopskrifter.dk

Opskrift på hakkebøf med bløde løg

Indsendt af:

Peter EistrupPeter Eistrup
Skal man nævne en klassiker i blandt mange af Danmarks utallige nationalretter, så vil hakkebøf med bløde løg utvivlsomt være en af dem. Denne ærkedanske ret er nem at lave og smager himmelsk! Denne opskrift er med hvide kartofler, brun sovs og grønne ærter.
Ingen bedømmelse endnu
Forb. tid 20 min
Tilb. tid 50 min
Samlet tid 1 t 10 min
Ret Aftensmad
Antal 2 personer
Kalorier 1102 kcal

Ingredienser (Tryk på en ingrediens for at strege den over)
 

  • 500 gr. hakket oksekød
  • 2 stk. løg
  • 500 gr. kartofler
  • 20 gr. Smør
  • 5 dl. frosne ærter
  • Mel
  • Salt
  • Peber

Sådan gør du (Tryk på et trin for at strege det over)
 

  • Kog vand i en gryde til kartoflerne.
  • Skræl kartoflerne og smid dem i gryden med det kogende vand. Kog dem til de er færdige.
  • Smelt smørret på en varm pande.
  • Form fire bøffer og krydr dem med salt og peber.
  • Når smørret er smeltet, så steg bøfferne på begge sider til de bliver stegt som ønsket.
  • Kog ærterne.
  • Skær løgene ud i strimler og smid dem på panden med bøfferne til de er bløde.
  • Lav en brun opbagt sov.
  • Når sovsen er færdig serveres retten.

Næringsindhold pr. portion

Calories: 1102 kcalCarbohydrates: 80 gProtein: 62 gFat: 59 gSaturated Fat: 21 gTrans Fat: 3 gCholesterol: 178 mgSodium: 289 mgPotassium: 2343 mgFiber: 18 gSugar: 16 gVitamin A: 2275 IUVitamin C: 149 mgCalcium: 141 mgIron: 10 mg
Mere i samme kategori:
Aftensmad
Annonce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




mine-madopskrifter.dk

second_shiftnav_panel

Følg os