Bananmuffins med chokolade
Lækre svampede muffins med banan og chokolade.
Opskrift på bananmuffins med chokolade
Indsendt af:
Lækre svampede muffins med banan og chokolade
Udstyr
- Plads til 12 alm. muffins/cup cakes
- Hulstr. Ø7 cm
- Formens mål 27 x 35 cm
Muffins bageform
- 24 stk. muffinsforme i folie i en ekstra god kvalitet, som giver et godt bageresultat.
- Folien gør at formene let slipper kagen.
Metallic guld folie muffinsforme
- Papirbageforme med indvendig aluminiumsbelægning.
- Gode kraftige forme, hvor den indvendige belægning hindrer gennemsivning af smør, olie mv. så ydersiden forbliver pæn og holder farven.
- Indeholder 50 stk.
Muffinsforme Dannebrog
Ingredienser <span>(Tryk på en ingrediens for at strege den over)</span>
- 2 æg
- 150 gr. sukker
- 1 tsk. vaniljesukker
- 2 tsk. kanel
- 200 gr. hvedemel
- 2 tsk. bagepulver
- 125 gr. smør
- 2 modne bananer
- 100 gr. mørk chokolade
Sådan gør du <span>(Tryk på et trin for at strege det over)</span>
- Pisk æg, sukker, kanel og vaniljesukker hvidt og skummende.
- Bland hvedemel med bagepulver.
- Smelt smørret ved svag varme og afkøl.
- Rør mel og smeltet afkølet smør i æggemassen sammen med moste bananer og grofthakket chokolade.
- Fordel dejen i 12 papirmuffinsforme (a ca. 1 dl)
- Bages midt i ovnen ved 200 grader (over/under varme). Bagetid: 18-20 min.
Næringsindhold pr. portion
Calories: 157 kcalCarbohydrates: 20 gProtein: 2 gFat: 8 gSaturated Fat: 2 gTrans Fat: 1 gCholesterol: 17 mgSodium: 94 mgPotassium: 98 mgFiber: 1 gSugar: 10 gVitamin A: 257 IUVitamin C: 1 mgCalcium: 11 mgIron: 1 mg
Mere i samme kategori:
Bagværk og bagning