Her er endelig en nem opskrift på kartoffel porresuppe, der er lige til at gå til. Der er lidt forberedelse, men ellers så er den hurtig at lave - og så smager den afsindig godt. Det er uden tvivl en af mine egne favoritter! :)
Start med at skrælle kartoflerne og skær dem efterfølgende i stykker.
Skyl porrerne og skær dem også i små stykker.
Snit løget og steg det i olie i en gryde, tilsæt grøntsagerne og sauter ved lav varme i ca. 10-15 minutter – grøntsagerne må ikke brunes.
Kom bouillon ved og lad det hele koge i ca. 20 minutter.
Mens suppen koger, så steg i baconternene på en pande eller alternativt i ovnen indtil det er dejlig sprødt. Tag lidt køkkenrulle og læg ternene derpå og lad det køle af.
Når grøntsagerne har kogt længe nok så blendes suppen, så det bliver til en ensartet konsistens. Det kan du gøre med enten en stavblender eller ved hjælp af en blender.
Tilsæt flødeosten i suppen.
Smag til med salt og peber.
Pynt retten til med den sprøde bacon og frisk purløg.