Opskrift på pølsegryde
Peter Eistrup
Hvis det en aften skal gå hurtigt med aftensmaden, så er denne opskrift på en pølsegryde et godt valg! Den plejer også at være et hit hos de små. ?
Forb. tid 20 minutter min
Tilb. tid 25 minutter min
Samlet tid 45 minutter min
Antal 8 portioner
Kalorier 237 kcal
- 4 stk. gulerødder
- 1 bdt. forårsløg
- 2 fed hvidløg
- 300 gr. pasta Penne eller skruer
- 4 stk. grillpølser
- 100 gr. bacon i tern
- 100 gr. tomatpuré
- 3 tsk. oregano
- 2,5 dl. kogevand fra pastaen
- 2,5 dl. madlavningsfløde
Kog pastaen efter anvisning på emballagen.
Når pastaen er kogt færdig, så hældes 2,5 dl. kogevand fra. Resten af vandet hældes fra.
Steg baconternene, så de næsten bliver sprøde.
Skær gulerødderne i små stykker og svits dem i en gryde.
Snit forårsløgene i ca. 1 cm tykkelse og hak hvidløgene fint. Begge ingredienser kommes i gryden med gulerødderne og svitses i ca. et minut.
Skær grillpølser i mundrette stykker og kom dem i gryden sammen med kogevandet fra pastaen, madlavningsfløde og tomatpuré.
Tilsæt oregano og lad retten varme igennem i nogle minutter. Smag pølsegryden til med salt og peber.
Calories: 237kcalCarbohydrates: 4gProtein: 1gFat: 24gSaturated Fat: 12gCholesterol: 55mgSodium: 237mgPotassium: 212mgFiber: 1gSugar: 2gVitamin A: 777IUVitamin C: 4mgCalcium: 35mgIron: 1mg