Go Back
+ servings
Pølsegryde med pasta og pølser

Opskrift på pølsegryde

Peter EistrupPeter Eistrup
Hvis det en aften skal gå hurtigt med aftensmaden, så er denne opskrift på en pølsegryde et godt valg! Den plejer også at være et hit hos de små. ?
Ingen bedømmelse endnu
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 25 minutter
Samlet tid 45 minutter
Ret Aftensmad
Antal 8 portioner
Kalorier 237 kcal

Ingredienser
  

  • 4 stk. gulerødder
  • 1 bdt. forårsløg
  • 2 fed hvidløg
  • 300 gr. pasta Penne eller skruer
  • 4 stk. grillpølser
  • 100 gr. bacon i tern
  • 100 gr. tomatpuré
  • 3 tsk. oregano
  • 2,5 dl. kogevand fra pastaen
  • 2,5 dl. madlavningsfløde

Sådan gør du
 

  • Kog pastaen efter anvisning på emballagen.
  • Når pastaen er kogt færdig, så hældes 2,5 dl. kogevand fra. Resten af vandet hældes fra.
  • Steg baconternene, så de næsten bliver sprøde.
  • Skær gulerødderne i små stykker og svits dem i en gryde.
  • Snit forårsløgene i ca. 1 cm tykkelse og hak hvidløgene fint. Begge ingredienser kommes i gryden med gulerødderne og svitses i ca. et minut.
  • Skær grillpølser i mundrette stykker og kom dem i gryden sammen med kogevandet fra pastaen, madlavningsfløde og tomatpuré.
  • Tilsæt oregano og lad retten varme igennem i nogle minutter. Smag pølsegryden til med salt og peber.

Nutrition

Calories: 237kcalCarbohydrates: 4gProtein: 1gFat: 24gSaturated Fat: 12gCholesterol: 55mgSodium: 237mgPotassium: 212mgFiber: 1gSugar: 2gVitamin A: 777IUVitamin C: 4mgCalcium: 35mgIron: 1mg
Tried this recipe?Let us know how it was!