Go Back
+ servings
Børnevenlig hjemmelavet kyllingepizza

Opskrift på børnevenlig hjemmelavet kyllingepizza

Peter EistrupPeter Eistrup
Super nem, hurtig og lækker opskrift på en hjemmelavet pizza med kylling, som børnene helt sikkert vil elske. Mor og far ligeså ...
Ingen bedømmelse endnu
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 40 minutter
Ret Aftensmad
Antal 3 personer
Kalorier 6 kcal

Ingredienser
  

  • 2 stk. røde peberfrugter
  • 2 stk. majskolber
  • ½ pose gulerødder
  • 1 pk. kyllingelår Uden ben
  • 1 stk. løg
  • 2 stk. pizzadeje Færdiglavet
  • 1 fl. mosede tomater
  • 2 poser revet goudaost
  • Olivenolie Efter behag
  • Salt Efter behag
  • Peber Efter behag
  • Hvedemel Efter behag
  • Smør Efter behag

Sådan gør du
 

  • Start med at tænde din ovn på 220 grader og tag de færdiglavede pizzadeje ud af dit køleskab. Sæt noget vand over til majskolberne og skyl grøntsagerne godt.
  • Skræl gulerødderne og skær dem i små stave, som børnene kan spise som snacks. Skær kernehuset fra den ene peberfrugt og skør også den i staver til snackgrønt.
  • Fjern kernehuset fra den anden peberfrugt og skær den i små tern. Hak ligeledes løg og hvidløg i små tern.
  • Bland løg, hvidløg og peberfrugterne med 3 spsk. olivenolie sammen. Tilføj salt og peber efter smag.
  • Fjern bladene af majskolberne og del hver majskolbe i 2-3 stykker.
  • Kom majstykkerne i det kogende vand og kog dem i 3-4 minutter. Hæld vandet fra, når de er kogt færdige.
  • Skær kyllingen i små strimler. Varm en pande op med olie på og steg kyllingestrimlerne ved høj varme i ca. 3-4 minutter. Husk at krydr med salt og peber.
  • Mens kyllingen steger, så rul pizzadejen ud på et meldrysset bord og kom den derefter op på et stykke bagepapir. Løft den over på en bageplade.
  • Fordel tomatsauce og peberfrugt-topping på den udrullede pizzadej. Tilsæt revet gouda-ost, stegt kylling og dryp til sidst med lidt olivenolie.
  • Bag pizzaerne i ovnen i ca. 8-10 minutter indtil fyldet er bagt og bunden er sprød.
  • Når pizzaerne er bagt færdig, kan de eventuelt nydes med snackgrønt og majskolber til.

Nutrition

Calories: 6kcalCarbohydrates: 1gProtein: 1gFat: 1gSaturated Fat: 1gPolyunsaturated Fat: 1gMonounsaturated Fat: 1gCholesterol: 1mgSodium: 11mgPotassium: 7mgFiber: 1gSugar: 1gVitamin A: 55IUVitamin C: 1mgCalcium: 5mgIron: 1mg
Tried this recipe?Let us know how it was!