Go Back
+ servings
Opskrift på spinatvafler

Opskrift på spinatvafler med røget laks

Peter EistrupPeter Eistrup
Utrolig lækker og nem opskrift på spinatvafler med røget laks.
Ingen bedømmelse endnu
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 30 minutter
Ret Aftensmad
Antal 4 personer
Kalorier 396 kcal

Equipment

  • Vaffeljern
  • Minihakker

Ingredienser
  

  • 2 dl. mælk
  • 2 tsk. bagepulver
  • 200 gr. hvedemel
  • 100 gr. smør
  • 1 dl. vand
  • 70 gr. frisk spinat

Sådan gør du
 

  • Start med at smelte smørret. Når det er smeltet, så sæt det til side og afkøl det.
  • Bland derefter bagepulver og mel sammen i en skål.
  • Tilsæt vand, mælk og det afkølede smeltede smør.
  • Hak spinaten fint. Gør det eventuelt med minihakker.
  • Tilsæt spinaten og rør blandingen godt rundt.
  • Tænd for vaffeljernet og varm det op.
  • Når vaffeljernet har fået den rette varme, så hæld lidt dej på bagepladerne og bag vaflerne.
  • Server eventuelt med røget laks, rødløg, agurker og en dressing.

Nutrition

Calories: 396kcalCarbohydrates: 41gProtein: 7gFat: 22gSaturated Fat: 5gCholesterol: 5mgSodium: 410mgPotassium: 228mgFiber: 2gSugar: 3gVitamin A: 2616IUVitamin C: 5mgCalcium: 90mgIron: 3mg
Tried this recipe?Let us know how it was!