Go Back
+ servings
Opskrift på mexicanske pandekager

Opskrift på mexicanske pandekager

Peter EistrupPeter Eistrup
Ingen bedømmelse endnu
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 45 minutter
Ret Mexikanske pandekager
Køkken Mexikansk
Antal 4 personer
Kalorier 431 kcal

Ingredienser
  

  • 1 stk. løg
  • 1 stk. rød peberfrugt
  • 2 stk. fed hvidløg
  • 1 ds. majs Lille
  • 500 gr. hakket oksekød
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 brev Tex Mex-krydderiblanding
  • 1 ds. kidney bønner
  • 1 ds. hakket tomater
  • 100 gr. revet ost
  • 8 stk. tortilla pandekager
  • Salt Efter behov

Sådan gør du
 

  • Start med at hakke løget og hvidløgene fint.
  • Skær derefter den røde peberfrugt i små skiver og steg det sammen med løg og hvidløg i en gryde med olie.
  • Når grøntsagerne er svitset, så tilsæt oksekødet, samt krydderiblandingen og steg det hele indtil kødet er gennemstegt.
  • Tilsæt de hakkede tomater, kidney bønner og majs og lad langsomt retten koge op.
  • Tilsæt salt efter behov
  • Tag tortillapandekagerne og fyld dem med oksekødsfyld.
  • Placer pandekagerne i et ildfast fad.
  • Drys revet cheddarost oven på pandekagerne.
  • Bag de mexicanske pandekager i ovnen ved 180 graders varme i ca. 5-10 minutter eller indtil cheddarosten begynder at smelte.

Tip

  • Vend eventuelt pandekagerne således, at "åbningen" vender nedad i det ildfaste fad. På den måde åbner de sig ikke, når en ny pandekagen er ved at blive lavet.

Nutrition

Calories: 431kcalCarbohydrates: 2gProtein: 28gFat: 34gSaturated Fat: 15gTrans Fat: 2gCholesterol: 115mgSodium: 253mgPotassium: 372mgFiber: 1gSugar: 1gVitamin A: 260IUVitamin C: 1mgCalcium: 208mgIron: 3mg
Tried this recipe?Let us know how it was!