Opskrift på øllebrød
Peter Eistrup
Nem opskrift på øllebrød med et twist i form af brun farin i stedet for almindelig sukker.
Forb. tid 1 time t 30 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 1 time t 45 minutter min
Ret Morgenmad
Køkken Dansk
Antal 4 personer
Kalorier 402 kcal
- 400 gr. rugbrød Gerne schwartzbrot
- 2 fl. hvidtøl
- ½ ltr. vand
- 1½ dl. brun farin
Skær rugbrødet i små tern og sæt det i blød i en gryde med vand og den ene flaske hvidtøl i ca. 1 time.
Sæt det over at koge, når den ene time er gået.
Når det koger, så sæt det ned på lavt blus i en halv time.
Kom den anden flaske hvidtøl og brun farin i, rør rundt og lad det koge op.
Smag til, om der skal mere sukker i.
Servér med enten flødeskum eller mælk. Begge dele på samme tid, kan også gå an. ☺
Calories: 402kcalCarbohydrates: 85gProtein: 9gFat: 3gSaturated Fat: 1gSodium: 614mgPotassium: 216mgFiber: 6gSugar: 40gVitamin A: 7IUVitamin C: 1mgCalcium: 104mgIron: 3mg