Nem spaghetti bolognese
Peter Eistrup
Nem og lækker ret på spaghetti kødsovs.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 30 minutter min
Samlet tid 45 minutter min
Ret Aftensmad
Køkken Italiensk
Antal 4 personer
Kalorier 792 kcal
- 3 spsk. olivenolie
- 1 stk. løg Stort
- 1 stk. gulerod
- 2 fed hvidløg
- 500 gr. hakket oksekød
- 1 tsk. oregano
- 1 tsk. basilikum
- 1 ds. flåede tomater
- 1 dl. oksebouillon
- Salt Efter behov
- Peber Efter behov
- 500 gr. spaghetti
- 1 pose mini mozzarella
Start med at hælde olien i en gryde og varm den op
Hak herefter løg, hvidløg og gulerod fint, hvorefter de hældes i gryden med olie. Lad det hele varme godt sammen i gryden
Tilsæt oksekødet og lad brun det
Tilføj oregano, basilikum og paprika og rør det godt sammen
Tilføj de hakkede tomater
Hæld oksebouillon i og rør rundt
Lad retten koge koge godt igennem ved lavt blus i 20 minutter
Mens kødsovsen står og simrer, så kog spaghettien
Server retten med mini mozzarella
Calories: 792kcalCarbohydrates: 94gProtein: 38gFat: 28gSaturated Fat: 10gTrans Fat: 2gCholesterol: 89mgSodium: 185mgPotassium: 638mgFiber: 4gSugar: 3gVitamin A: 60IUVitamin C: 1mgCalcium: 57mgIron: 4mg