Nem spaghetti bolognese
Peter Eistrup
Nem og lækker ret på spaghetti kødsovs.
Forb. tid 15 min
Tilb. tid 30 min
Samlet tid 45 min
Ret Aftensmad
Køkken Italiensk
Antal 4 personer
Kalorier 792 kcal
- 3 spsk. olivenolie
- 1 stk. løg Stort
- 1 stk. gulerod
- 2 fed hvidløg
- 500 gr. hakket oksekød
- 1 tsk. oregano
- 1 tsk. basilikum
- 1 ds. flåede tomater
- 1 dl. oksebouillon
- Salt Efter behov
- Peber Efter behov
- 500 gr. spaghetti
- 1 pose mini mozzarella
Start med at hælde olien i en gryde og varm den op
Hak herefter løg, hvidløg og gulerod fint, hvorefter de hældes i gryden med olie. Lad det hele varme godt sammen i gryden
Tilsæt oksekødet og lad brun det
Tilføj oregano, basilikum og paprika og rør det godt sammen
Tilføj de hakkede tomater
Hæld oksebouillon i og rør rundt
Lad retten koge koge godt igennem ved lavt blus i 20 minutter
Mens kødsovsen står og simrer, så kog spaghettien
Server retten med mini mozzarella
Calories: 792kcalCarbohydrates: 94gProtein: 38gFat: 28gSaturated Fat: 10gTrans Fat: 2gCholesterol: 89mgSodium: 185mgPotassium: 638mgFiber: 4gSugar: 3gVitamin A: 60IUVitamin C: 1mgCalcium: 57mgIron: 4mg