Go Back
+ servings
Opskrift på spaghetti bolognese med mini mozzarella

Nem spaghetti bolognese

Peter EistrupPeter Eistrup
Nem og lækker ret på spaghetti kødsovs.
Ingen bedømmelse endnu
Forb. tid 15 min
Tilb. tid 30 min
Samlet tid 45 min
Ret Aftensmad
Køkken Italiensk
Antal 4 personer
Kalorier 792 kcal

Ingredienser
  

  • 3 spsk. olivenolie
  • 1 stk. løg Stort
  • 1 stk. gulerod
  • 2 fed hvidløg
  • 500 gr. hakket oksekød
  • 1 tsk. oregano
  • 1 tsk. basilikum
  • 1 ds. flåede tomater
  • 1 dl. oksebouillon
  • Salt Efter behov
  • Peber Efter behov
  • 500 gr. spaghetti
  • 1 pose mini mozzarella

Sådan gør du
 

  • Start med at hælde olien i en gryde og varm den op
  • Hak herefter løg, hvidløg og gulerod fint, hvorefter de hældes i gryden med olie. Lad det hele varme godt sammen i gryden
  • Tilsæt oksekødet og lad brun det
  • Tilføj oregano, basilikum og paprika og rør det godt sammen
  • Tilføj de hakkede tomater
  • Hæld oksebouillon i og rør rundt
  • Lad retten koge koge godt igennem ved lavt blus i 20 minutter
  • Mens kødsovsen står og simrer, så kog spaghettien
  • Server retten med mini mozzarella

Nutrition

Calories: 792kcalCarbohydrates: 94gProtein: 38gFat: 28gSaturated Fat: 10gTrans Fat: 2gCholesterol: 89mgSodium: 185mgPotassium: 638mgFiber: 4gSugar: 3gVitamin A: 60IUVitamin C: 1mgCalcium: 57mgIron: 4mg
Tried this recipe?Let us know how it was!