Opskrift på kanelsnegle uden æg
Peter Eistrup
Her er en super nem opskrift på lækre og snaskede kanelsnegle uden æg.
Forb. tid 30 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 45 minutter min
Antal 24 stk.
Kalorier 183 kcal
- 2,5 dl. mælk
- 3 tsk. bagepulver
- 60 gr. sukker
- 0,5 tsk. salt
- 100 gr. margarine
- 600 gr. hvedemel
Remonce
- 100 gr. brun farin
- 100 gr. blød margarine Ikke flydende margarine
- 6 tsk. stødt kanel
Start med at blande bagepulver, sukker, salt og hvedemel sammen i en skål.
Kom derefter margarine og mælk i.
Ælt det hele sammen, så det bliver til en lind og lettere "fugtig" dej.
Når dejen er æltet, så brug en kagerulle til at rulle dejen ud i en rektangel.
Bland remoncen sammen og smør det efterfølgende ud på den rullede dej.
Rul nu dejen sammen til en "pølse" og skær ca. 24 stykker ud.
Læg stykkerne op på en bageplade med bagepapir på og pensel dem med mælk.
Sæt nu bagepladen ind i en forvarmet ovn på 200 grader almindelig ovn og lad dem bage i ca. 15 minutter.
Når de er bagt, så lade dem afkøle lidt inden de serveres.
Du kan eventuelt pynte kagerne med enten hvid eller mørk glasur.
Calories: 183kcalCarbohydrates: 26gProtein: 3gFat: 7gSaturated Fat: 2gCholesterol: 1mgSodium: 127mgPotassium: 51mgFiber: 1gSugar: 7gVitamin A: 316IUVitamin C: 1mgCalcium: 24mgIron: 1mg