Go Back
+ servings
spaghetti bolognese - mine-madopskrifter.dk

Opskrift på spaghetti bolognese

Peter EistrupPeter Eistrup
Hvis det en aften skal være nemt, så er denne ret en sikker vinder. Den er nem og hurtig at lave, og så smager den virkelig godt. En klar familiefavorit!
Ingen bedømmelse endnu
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 35 minutter
Ret Aftensmad
Køkken Italiensk
Antal 2 personer
Kalorier 720 kcal

Ingredienser
  

  • 250 gr. pasta Spaghetti
  • 500 gr. hakket oksekød
  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 ds. pastasauce
  • 2 stk. gulerødder Revet
  • Salt Efter behov
  • Peber Efter behov
  • Oregano Efter behov
  • Paprika Efter behov

Sådan gør du
 

  • Varm olien i en gryde ved middel varme.
  • Hak, og svits løg og hvidløg.
  • Brun kødet, når løgene er blevet bløde.
  • Krydr kødet efter behov.
  • Kom pastasauce ved.
  • Riv gulerødderne og kom dem i gryden. Bland det hele sammen og varm retten i 10-15 minutter.
  • Samtidig med at kødsovsen står og simrer, så kog pastaen som anvist på emballagen.

Serveringsforslag

  • Servér eventuelt retten med revet ost.

Nutrition

Calories: 720kcalCarbohydrates: 17gProtein: 46gFat: 51gSaturated Fat: 19gTrans Fat: 3gCholesterol: 178mgSodium: 830mgPotassium: 1258mgFiber: 4gSugar: 10gVitamin A: 713IUVitamin C: 17mgCalcium: 89mgIron: 6mg
Tried this recipe?Let us know how it was!