Opskrift på spaghetti bolognese
Peter Eistrup
Hvis det en aften skal være nemt, så er denne ret en sikker vinder. Den er nem og hurtig at lave, og så smager den virkelig godt. En klar familiefavorit!
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Samlet tid 35 minutter min
Ret Aftensmad
Køkken Italiensk
Antal 2 personer
Kalorier 720 kcal
250 gr. pasta Spaghetti 500 gr. hakket oksekød 2 løg 2 fed hvidløg 2 spsk. olivenolie 1 ds. pastasauce 2 stk. gulerødder Revet Salt Efter behov Peber Efter behov Oregano Efter behov Paprika Efter behov
Varm olien i en gryde ved middel varme.
Hak, og svits løg og hvidløg.
Brun kødet, når løgene er blevet bløde.
Krydr kødet efter behov.
Kom pastasauce ved.
Riv gulerødderne og kom dem i gryden. Bland det hele sammen og varm retten i 10-15 minutter.
Samtidig med at kødsovsen står og simrer, så kog pastaen som anvist på emballagen.
Calories: 720 kcal Carbohydrates: 17 g Protein: 46 g Fat: 51 g Saturated Fat: 19 g Trans Fat: 3 g Cholesterol: 178 mg Sodium: 830 mg Potassium: 1258 mg Fiber: 4 g Sugar: 10 g Vitamin A: 713 IU Vitamin C: 17 mg Calcium: 89 mg Iron: 6 mg