Go Back
+ servings
fried rice med kylling - mine-madopskrifter.dk

Opskrift på fried rice med kylling

Peter EistrupPeter Eistrup
Denne ret skal laves, når man har god tid, da den kræver en del forberedelse. Selve tilberedningen tager ikke mere end 15-20 minutter, men for at "lykkedes" med retten, så er det en god idé at have alle ingredienserne klar, inden man begynder at tilberede.
Ingen bedømmelse endnu
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 50 minutter
Ret Aftensmad
Antal 4 personer
Kalorier 691 kcal

Ingredienser
  

  • 2 rødløg
  • 3 stk. forårsløg
  • 2 stk. rød peber
  • 3 æg
  • 2 dl. frosne ærter
  • 400 gr. fersk kylling Filet
  • 1 tsk. tørret chiliflager
  • 4 dl. ris
  • 2 spsk. olivenolie
  • Salt Efter behov
  • Peber Efter behov
  • 1 håndfuld peanuts

Marinade

  • 1 spsk. riseddike
  • 1 spsk. soja
  • 1 tsk. sukker

Sådan gør du
 

  • Start med at kog risene, som anvist på emballagen.
  • Imens risene er sat over, så skær rødløg og rød peber i tynde strimler, og hak forårsløgene.
  • Skær kyllingenefileterne i små stykker og enten kog eller steg dem.
  • Varm olien ved nedsat varme i en wokpande.
  • Pisk æggene sammen og hæld dem op i wokpanden, når olien er tilpas varm uden at den "ryger", og lad dem stege i 1-2 minutter. Rør rundt med en palet og del dem op.
  • Kom rødløg, forårsløg og rød peber ved, og steg videre i 4-5 minutter.
  • Hæld de frosne ærter ved, lad dem få varmen og kom herefter kylling og chiliflagerne i panden.
  • Steg det hele i et par minutter og hæld de kogte ris i. Steg dem, til de har fået varmen og hæld så marinaden over.
  • Vend alting godt sammen i 4-5 minutter, krydr med salt og peber og kom til sidst peanuts i.

Marinade

  • Alle ingredienserne blandes sammen i en skål og hældes efterfølgende i wokken.
  • Rør det godt rundt i 2-3 minutter, hvorefter retten er klar til at blive serveret.

Nutrition

Calories: 691kcalCarbohydrates: 92gProtein: 33gFat: 20gSaturated Fat: 6gTrans Fat: 1gCholesterol: 198mgSodium: 141mgPotassium: 523mgFiber: 6gSugar: 6gVitamin A: 799IUVitamin C: 26mgCalcium: 59mgIron: 7mg
Tried this recipe?Let us know how it was!