Opskrift på spaghetti bolognese á la Jesper
Mia-Jesper
Klassikeren med et tvist
Tilb. tid 30 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Ret Aftensmad
Køkken Italiensk
Antal 4 personer
Kalorier 332 kcal
- 500 gr. hakket oksekød
- 1 ds. hakkede tomater
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- ¼ ltr. madfløde
- 1 stk. grøntsagsbouillon
- 2 dl. vand
- 3 spsk. creme fraiche
- 1 spsk. ketchup
- 1 tsk. basilikum
- 1/2 tsk. chilipulver
- 1 tsk. oregano
- 1 tsk. groft salt
- Peber Friskkværnet efter behag
- Pølser i skiver Efter behag
- Revne gulerødder Efter behag
- Rød peber i små tern Efter behag
Tilbehør
- Spaghetti (pastaskruer eller spidskål) Efter behag
- Revet os eller pamasanost Efter behag
- Frisk basilikum Efter behag
Hak løget fint og svits det i en stor gryde
Tilsæt presset hvidløg, chilipulver, basilikum og oregano
Tilsæt hakket oksekød
Når oksekødet er blevet brunt tilsættes hakkede tomater, madfløde, ketchup og cremefraiche
Grøntsagsbouillon opblødes i vand og tilsættes
Hvis man ønsker at tilføje pølser, revet gulerod, peber eller andet kan det gøres nu
Smag til med salt og peber
Calories: 332kcalCarbohydrates: 3gProtein: 22gFat: 25gSaturated Fat: 10gTrans Fat: 2gCholesterol: 89mgSodium: 232mgPotassium: 388mgFiber: 1gSugar: 1gVitamin A: 58IUVitamin C: 2mgCalcium: 36mgIron: 3mg