Opskrift på tomatsalsa
Peter Eistrup
Nem og lækker tomatsalsa, der kan bruges til de fleste mexicanske retter, såsom chili con carne eller tacos.
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
Samlet tid 15 minutter min
Antal 2 personer
Kalorier 47 kcal
- 250 gr. tomater
- 1 frisk rød chili Finthakket
- 1 fed hvidløg
- ½ bdt. frisk bredbladet persille
- 1 limefrugt
- 1 spsk. ekstra jomfru olivenolie
- Salt Efter behag
- Peber Efter behag
Grovhak tomaterne.
Finhak chili og persillen.
Pres hvidløget.
Bland det hele sammen med olie og pres saften af limefrugten ud over.
Smag til med salt og peber
Stil salsaen tildækket i køleskabet i mindst en halv time inden brug.
Calories: 47kcalCarbohydrates: 11gProtein: 2gFat: 1gSaturated Fat: 1gSodium: 9mgPotassium: 406mgFiber: 3gSugar: 5gVitamin A: 1293IUVitamin C: 60mgCalcium: 28mgIron: 1mg