Go Back
+ servings
citronfrikadeller med spinatpasta - mine-madopskrifter.dk

Opskrift på citronfrikadeller med spinatpasta

Peter EistrupPeter Eistrup
Nem og hurtig madopskrift på citronfrikadeller med spinatpasta.
Ingen bedømmelse endnu
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 1 time
Ret Aftensmad
Antal 4 personer
Kalorier 786 kcal

Ingredienser
  

Frikadeller

  • 500 gr. hakket svinekød
  • 2 fed hvidløg
  • 1 løg
  • 2 spsk. citronsaft
  • 1 æg
  • 3 spsk. rasp
  • 1 spsk. mel
  • 3 spsk. parmesanost
  • 1 spsk. oregano
  • ½ dl. mælk
  • 1 tsk. groft salt
  • ¼ tsk. peber
  • 2 spsk. olivenolie

Pasta

  • 250 gr. pasta Spaghetti, skruer eller penne
  • 150 gr. bacon i tern
  • 1 fed hvidløg
  • 25 gr. pinjekerner
  • 200 gr. frossen spinat
  • 3 stk. tomater
  • 2 spsk. olivenolie
  • Salt Efter behag
  • Peber Efter behag
  • Groft revet parmesan Efter behag

Sådan gør du
 

Sådan tilberedes frikadellerne

  • Rør alle ingredienserne sammen og lad farsen hvile tildækket i køleskabet i mindst 30 minutter.
  • Form frikadeller af farsen (med en ske eller med hænderne), og steg dem gyldne og sprøde i olivenolie på en pande.

Sådan tilberedes pastaen

  • Kog spaghettien efter anvisningen på emballagen.
  • Halver tomaterne, fjern kernerne med en ske og skær tomatkødet i tern.
  • Steg baconternene sprøde og hæld fedtet fra.
  • Tilsæt hvidløg samt pinjekerner, og rist til pinjekernerne er gyldne.
  • Kom spinaten ved og steg under omrøring til den er tøet.
  • Kom tomaterne ved og steg endnu et par minutter.
  • Bland med pasta samt smør/olie, og smag til med salt og peber.
  • Drys godt med revet parmesan og server straks.

Nutrition

Calories: 786kcalCarbohydrates: 10gProtein: 27gFat: 71gSaturated Fat: 26gTrans Fat: 1gCholesterol: 168mgSodium: 622mgPotassium: 859mgFiber: 3gSugar: 5gVitamin A: 6241IUVitamin C: 11mgCalcium: 133mgIron: 3mg
Tried this recipe?Let us know how it was!