Rør kødet sejt med salt.
Tilsæt derefter hvidløg, peber, æg, rasp, og løg og rør det sammen.
Tilsæt mælken lidt efter lidt, mens der røres. Farsen må ikke være for fast, men heller ikke for lind. Lad derefter farsen hvile tildækket i køleskabet i 30 min.
Kom farsen i et smurt ovnfast fad, og form det til et aflangt brød.
Vikl bacon omkring farsen og tryk bacon-enderne ind under farsen, så de holder sammen på kødet. Bacon som måtte være til overs lægges ved siden af.
Sæt farsbrødet i ovnen, og brun det i 15 min. på 225º C.
Når tiden er gået skrues der ned på 200º C og de 3 dl mælk hældes i bunden af fadet (til sovs).
Lad haren stege i yderligere 45 min., og dryp af og til haren med okseboullionen.
Tag herefter haren ud af ovnen, og kom stanniol (og evt. et viskestykke) omkring for at holde den varm mens der laves sovs.