Go Back
+ servings
Chili con carne

Opskrift på Mias chili con carne

Mia-JesperMia-Jesper
Lækker chili con carne, der er super nem at lave.
Ingen bedømmelse endnu
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 45 minutter
Ret Aftensmad
Antal 4 personer
Kalorier 340 kcal

Ingredienser
  

  • 500-600 gr. oksekød
  • Olie Til stegning
  • 1 stort løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 chili peber
  • 1 ds. hakkede tomater
  • 1 tsk. spidskommen
  • 1 tsk. stødt kanel
  • 1 tsk. chilipulver
  • 2 dl. okseboullion
  • 1 ds. kidney bønner
  • Havsalt Efter behag
  • Peber Efter behag

Tilbehør

  • 1-2 lime
  • Peanuts Efter behag
  • Cremefraiche Efter behag
  • Ris eller spidskål Efter behag

Sådan gør du
 

  • Varm en dyb pande eller gryde op med olien.
  • Tilsæt løg, hvidløg og fint hakket chilipeber.
  • Efter et par minutter tilsættes chilipulver, salt, peber, kanel og spidskommen. Det hele vendes godt sammen.
  • Kødet tilsættes
  • Når kødet er brunet af tilsættes tomater, boullion og bønner
  • Lad retten simre i ca. 25 min.
  • Serveres med ris eller fint revet spidskål

Tilbehør

  • Limebåde, peanuts og cremefraiche efter behag

Nutrition

Calories: 340kcalCarbohydrates: 5gProtein: 23gFat: 25gSaturated Fat: 10gTrans Fat: 2gCholesterol: 89mgSodium: 276mgPotassium: 436mgFiber: 1gSugar: 1gVitamin A: 94IUVitamin C: 7mgCalcium: 44mgIron: 3mg
Tried this recipe?Let us know how it was!