Opskrift på Mias chili con carne
Mia-Jesper
Lækker chili con carne, der er super nem at lave.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 30 minutter min
Samlet tid 45 minutter min
Antal 4 personer
Kalorier 340 kcal
- 500-600 gr. oksekød
- Olie Til stegning
- 1 stort løg
- 2 fed hvidløg
- 1 chili peber
- 1 ds. hakkede tomater
- 1 tsk. spidskommen
- 1 tsk. stødt kanel
- 1 tsk. chilipulver
- 2 dl. okseboullion
- 1 ds. kidney bønner
- Havsalt Efter behag
- Peber Efter behag
Tilbehør
- 1-2 lime
- Peanuts Efter behag
- Cremefraiche Efter behag
- Ris eller spidskål Efter behag
Varm en dyb pande eller gryde op med olien.
Tilsæt løg, hvidløg og fint hakket chilipeber.
Efter et par minutter tilsættes chilipulver, salt, peber, kanel og spidskommen. Det hele vendes godt sammen.
Kødet tilsættes
Når kødet er brunet af tilsættes tomater, boullion og bønner
Lad retten simre i ca. 25 min.
Serveres med ris eller fint revet spidskål
Calories: 340kcalCarbohydrates: 5gProtein: 23gFat: 25gSaturated Fat: 10gTrans Fat: 2gCholesterol: 89mgSodium: 276mgPotassium: 436mgFiber: 1gSugar: 1gVitamin A: 94IUVitamin C: 7mgCalcium: 44mgIron: 3mg