Opskrift på orientalsk kyllingegryde
Mia-Jesper
Orientalsk ret med masser af smag.
Forb. tid 20 minutter min
Tilb. tid 25 minutter min
Samlet tid 45 minutter min
Ret Aftensmad
Køkken Asiatisk
Antal 4 personer
Kalorier 256 kcal
- 400-500 gr. kylling
- Olivenolie Til stegning
- ½ spsk. rød karry pasta
- 2 fed hvidløg
- 200 gr. gulerødder
- 125 gr. bambusskud
- 1 stk. rødløg
- ¼ ltr. madfløde
- 1 ds. kokosmælk
- 200 gr. hvidkål eller spidskål
- Salt Efter behag
- Peber Efter behov
- Cashewnødder Som topping
Karrypasta og hvidløg svitses kort i olivenolie i en tykbundet gryde eller sauterpande
Kyllingebrystet skæres i passende stykker og tilsættes. Sauter indtil kødet har en let gylden farve
Kål, gulerødder og rødløg renses og skæres i passende stykker og kommes ved kyllingekødet
Kokosmælk og madfløde tilsættes og der røres godt rundet.
Bambusskud tilsættes og det hele småkoger indtil kyllingen er mør og saucen har en let cremet konsistens
Smag retten til med salt og peber.
Server eks. med ris eller bulgur og drys lidt hakket cashewnødder over som topping
Calories: 256kcalCarbohydrates: 9gProtein: 20gFat: 15gSaturated Fat: 4gTrans Fat: 1gCholesterol: 75mgSodium: 116mgPotassium: 462mgFiber: 3gSugar: 5gVitamin A: 8567IUVitamin C: 23mgCalcium: 51mgIron: 1mg