Go Back
+ servings
Orientalsk kyllingegryde

Opskrift på orientalsk kyllingegryde

Mia-JesperMia-Jesper
Orientalsk ret med masser af smag.
Ingen bedømmelse endnu
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 25 minutter
Samlet tid 45 minutter
Ret Aftensmad
Køkken Asiatisk
Antal 4 personer
Kalorier 256 kcal

Ingredienser
  

  • 400-500 gr. kylling
  • Olivenolie Til stegning
  • ½ spsk. rød karry pasta
  • 2 fed hvidløg
  • 200 gr. gulerødder
  • 125 gr. bambusskud
  • 1 stk. rødløg
  • ¼ ltr. madfløde
  • 1 ds. kokosmælk
  • 200 gr. hvidkål eller spidskål
  • Salt Efter behag
  • Peber Efter behov
  • Cashewnødder Som topping

Sådan gør du
 

  • Karrypasta og hvidløg svitses kort i olivenolie i en tykbundet gryde eller sauterpande
  • Kyllingebrystet skæres i passende stykker og tilsættes. Sauter indtil kødet har en let gylden farve
  • Kål, gulerødder og rødløg renses og skæres i passende stykker og kommes ved kyllingekødet
  • Kokosmælk og madfløde tilsættes og der røres godt rundet.
  • Bambusskud tilsættes og det hele småkoger indtil kyllingen er mør og saucen har en let cremet konsistens
  • Smag retten til med salt og peber.
  • Server eks. med ris eller bulgur og drys lidt hakket cashewnødder over som topping

Nutrition

Calories: 256kcalCarbohydrates: 9gProtein: 20gFat: 15gSaturated Fat: 4gTrans Fat: 1gCholesterol: 75mgSodium: 116mgPotassium: 462mgFiber: 3gSugar: 5gVitamin A: 8567IUVitamin C: 23mgCalcium: 51mgIron: 1mg
Tried this recipe?Let us know how it was!