Go Back
+ servings
græske frikadeller

Opskrift på græske frikadeller med feta og soltørrede tomater

Mia-JesperMia-Jesper
Lækre græske frikadeller med masser af smag
Ingen bedømmelse endnu
Forb. tid 45 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 1 time
Ret Aftensmad
Køkken Græsk
Antal 4 personer
Kalorier 572 kcal

Ingredienser
  

  • 500 gr. hakket svinekød
  • 1 dl. mel
  • dl. mælk
  • 1 æg
  • 1 løg
  • 150-200 gr. feta
  • 6-8 stk. soltørrede tomater
  • 2 tsk. salt
  • Friskkværnet peber

Sådan gør du
 

  • Løget hakkes fint
  • Svinekød, mel, æg, mælk, løg og løg røres sammen til en fars
  • Smag til med salt og peber
  • 6-8 stykker soltørrede tomater blendes fint
  • Skær feta i små tern
  • Rør forsigtigt tomater og feta ind i farsen
  • Lad den færdige fars hvile i køleskabet i ca. 30 minutter
  • Form frikadellerne med en spiseske og steg dem på en pande ca. 5 min. på hver side.
  • Kan ex. serveres sammen med bulgur, tzatziki og diverse grøntsager

Nutrition

Calories: 572kcalCarbohydrates: 26gProtein: 32gFat: 37gSaturated Fat: 17gTrans Fat: 1gCholesterol: 168mgSodium: 719mgPotassium: 565mgFiber: 1gSugar: 5gVitamin A: 301IUVitamin C: 3mgCalcium: 263mgIron: 3mg
Tried this recipe?Let us know how it was!