Opskrift på græske frikadeller med feta og soltørrede tomater
Mia-Jesper
Lækre græske frikadeller med masser af smag
Forb. tid 45 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 1 time t
Ret Aftensmad
Køkken Græsk
Antal 4 personer
Kalorier 572 kcal
- 500 gr. hakket svinekød
- 1 dl. mel
- 1½ dl. mælk
- 1 æg
- 1 løg
- 150-200 gr. feta
- 6-8 stk. soltørrede tomater
- 2 tsk. salt
- Friskkværnet peber
Løget hakkes fint
Svinekød, mel, æg, mælk, løg og løg røres sammen til en fars
Smag til med salt og peber
6-8 stykker soltørrede tomater blendes fint
Skær feta i små tern
Rør forsigtigt tomater og feta ind i farsen
Lad den færdige fars hvile i køleskabet i ca. 30 minutter
Form frikadellerne med en spiseske og steg dem på en pande ca. 5 min. på hver side.
Kan ex. serveres sammen med bulgur, tzatziki og diverse grøntsager
Calories: 572kcalCarbohydrates: 26gProtein: 32gFat: 37gSaturated Fat: 17gTrans Fat: 1gCholesterol: 168mgSodium: 719mgPotassium: 565mgFiber: 1gSugar: 5gVitamin A: 301IUVitamin C: 3mgCalcium: 263mgIron: 3mg