Smelt smørret i en gryde og tilsæt mælken
Hæld blandingen i en skål og tilsæt tykmælken
Rør gæren ud heri
Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen godt sammen. Hold evt. lidt mel tilbage
Dæk skålen til og lad dejlen hæve et lunt sted i ca. 1 time
Skær pølserne i 24 lige store stykker
Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet
Del dejen i 3 lige store stykker. Rul hvert stykke ud til en rund plade (ca. 30 cm i diameter)
Del hver dejplade i 8 "lagkagesnit"
Fordel ketchup på den brede ende af snitterne og læg en pølse ovenpå.
Rul snitterne sammen fra den brede ende og læg dem på en bageplade med spidsen nederst.
Lad dem efterhæve tildækket i ca. ½ time inden de pensles godt med æg.
Tænd ovnen på 225 grader "over/under varme".
Bag pølsehornene ca. 15 minutter eller indtil de får en flot gyldenbrun farve.