Go Back
+ servings

Opskrift på kylling i fad med blomkål og gulerødder

LyaOlesenLyaOlesen
Kylling, blomkål og gulerødder i tomat-mælkesovs med ost på toppen.
Ingen bedømmelse endnu
Forb. tid 15 min
Tilb. tid 30 min
Samlet tid 45 min
Ret Aftensmad
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 700 gr. kylling filet
  • 4 stk. gulerødder
  • 2 stk. løg
  • 3 stk. tomat
  • ½ hoved blomkål
  • 50 gr. margarine
  • ½ ltr. mælk
  • 1 dl. økologisk tomatketchup
  • 10 sprøjt hvidløgs-spray
  • 150 gr. revet ost
  • Citronsaft Efter behag
  • Salt og peber Efter behag

Sådan gør du
 

  • Skær kylling i 6 stykker per filet.
  • Pil og skær løg i skiver.
  • Svits løg og kylling sammen med hvidløgs-spray, salt og peber i halvdelen af margarinen.
  • Efter 5-10 min hældes kyllingen i et fad.
  • Skræl gulerødder og skær dem i stave.
  • Skær blomkål i buketter.
  • Svits gulerødder og blomkål i det sidste margarine.
  • Efter 2 min hældes det over kyllingen.
  • Skær tomaterne i halve både og kom i fadet.
  • Bland ketchup, citronsaft, mælk, salt og peber. Hæld i fadet.
  • Sæt i ovnen ved 180 grader i 20 min.
  • Hæld revet ost over og giv yderlige 10 min de sidste 5 på grill.
  • Server sammen med pasta eller ris.
Tried this recipe?Let us know how it was!