Go Back
+ servings
Tacoskaller med fyld

Opskrift på tacoskaller med fyld

Peter EistrupPeter Eistrup
Tacoskaller med fyld eller blot tacos er en ret vi ofte får herhjemme. Den er nem at lave og så koster den ikke alverdens. Der er mange måder, hvorpå man kan lave tacos. Vi plejer at købe skallerne i supermarkedet, men dem kan man naturligvis også lave selv. Fyldet er også op til en selv at vælge. Vi bruger oksekød, salat, rød peber, rødløg, majs, revet ost, guacamole, creme fraiche og salsa.
Ingen bedømmelse endnu
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 35 minutter
Ret Aftensmad
Antal 4 personer
Kalorier 335 kcal

Equipment

  • Kitchen Craft tacoholder
  • Dalolinden tacoholder

Ingredienser
  

  • 12 stk. tacoskaller
  • 1 brev tacomix
  • 500 gr. hakket oksekød
  • 1 stk. iceberg salat
  • 2 stk. rødløg
  • 1 ds. majs
  • 1 stk. rød peber
  • 1 pose revet ost
  • 1 gl. salsa

Guacamole

  • 2 stk. avokado
  • 2 fed hvidløg
  • 3 spsk. creme fraiche

Sådan gør du
 

  • Start med at snitte salat, rød peber og rødløg
  • Tænd ovnen og sæt den til de grader, som er anvist på pakken med tacoskallerne
  • Brun kødet i en gryde
  • Tilsæt tacomix til kødet
  • Mens kødet simrer, tilberedes guacamolen. Blend kødet fra avokadoerne og tilsæt hvidløg og creme fraiche
  • Læg tacoskallerne ind i ovnen som anvist på pakken
  • Anret grøntsagerne i et fad og servér, når skallerne har fået nok

Nutrition

Calories: 335kcalCarbohydrates: 2gProtein: 22gFat: 26gSaturated Fat: 10gTrans Fat: 2gCholesterol: 89mgSodium: 115mgPotassium: 352mgFiber: 1gSugar: 1gVitamin A: 38IUVitamin C: 1mgCalcium: 28mgIron: 3mg
Tried this recipe?Let us know how it was!