Go Back
+ servings
Ovnbagt laks med couscous og hytteost

Opskrift på ovnbagt laks med couscous og hytteost

Peter EistrupPeter Eistrup
Her er en nem, hurtig og sund opskrift på ovnbagt laks. Retten tager omkring 35 minutter at tilberede og det er super nemt, da laksen blot skal passe sig selv i ovnen.
Ingen bedømmelse endnu
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 35 minutter
Ret Aftensmad
Antal 2 personer
Kalorier 601 kcal

Ingredienser
  

  • 4 stk. frossen laksestykke
  • 250 gr. couscous
  • 250 gr. hytteost
  • 2 stk. rødløg
  • 1 stk. rød peber
  • 2 håndfulde ærter
  • 1 spsk. olie
  • Salt Efter behov
  • Peber Efter behov

Sådan gør du
 

  • Tø de frosne laksefileter op i køleskabet dagen før de skal tilberedes.
  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Tilbered couscous efter emballagens anvisning.
  • Snit rød peber og rødløg.
  • Tø de frosne ærter op i en skål.
  • Placér laksefileterne i et ovnfast fad, sæt dem i ovnen og lad dem få ca. 15 minutter.
  • Bland de kogte couscous sammen med de hakkede rødløg, peberen og ærterne i en skål.
  • Når laksefileterne er færdige kan retten serveres med hytteost.
  • Smag til med salt og peber.

Nutrition

Calories: 601kcalCarbohydrates: 101gProtein: 30gFat: 7gSaturated Fat: 2gCholesterol: 22mgSodium: 468mgPotassium: 352mgFiber: 6gSugar: 3gVitamin A: 199IUVitamin C: 1mgCalcium: 135mgIron: 1mg
Tried this recipe?Let us know how it was!