Opskrift på ovnbagt laks med couscous og hytteost
Peter Eistrup
Her er en nem, hurtig og sund opskrift på ovnbagt laks. Retten tager omkring 35 minutter at tilberede og det er super nemt, da laksen blot skal passe sig selv i ovnen.
Forb. tid 20 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 35 minutter min
Antal 2 personer
Kalorier 601 kcal
4 stk. frossen laksestykke 250 gr. couscous 250 gr. hytteost 2 stk. rødløg 1 stk. rød peber 2 håndfulde ærter 1 spsk. olie Salt Efter behov Peber Efter behov
Tø de frosne laksefileter op i køleskabet dagen før de skal tilberedes.
Tænd ovnen på 200 grader.
Tilbered couscous efter emballagens anvisning.
Snit rød peber og rødløg.
Tø de frosne ærter op i en skål.
Placér laksefileterne i et ovnfast fad, sæt dem i ovnen og lad dem få ca. 15 minutter.
Bland de kogte couscous sammen med de hakkede rødløg, peberen og ærterne i en skål.
Når laksefileterne er færdige kan retten serveres med hytteost.
Smag til med salt og peber.
Calories: 601 kcal Carbohydrates: 101 g Protein: 30 g Fat: 7 g Saturated Fat: 2 g Cholesterol: 22 mg Sodium: 468 mg Potassium: 352 mg Fiber: 6 g Sugar: 3 g Vitamin A: 199 IU Vitamin C: 1 mg Calcium: 135 mg Iron: 1 mg