Opskrift på BBQ-svinekød med ris, agurk og tomat
Peter Eistrup
Dejlig nem, hurtig og lækker opskrift, som hele familien vil elske.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Antal 4 personer
Kalorier 17 kcal
- 1 bdt. grønkål
- 1 ps. hvide basmatiris
- 1 agurk
- ½-1 brev BBQ-krydderiblanding
- 1 bakke cherry-blommetomater
- 1 bdt. purløg
- 1 lime
- 1 ps. græskarkerner
- 1 pk. svinekarm Store tern
- Olivenolie Efter behov
- Salt Efter behov
- Peber Efter behov
- Smør Efter behov
Ris og grønkål
Sæt vand over til ris og kog dem efter anvisningen.
Mens risene koges, så pluk og hak grønkålen fint.
Varm en pande op med lidt olivenolie og steg grønkålen i to minutter.
Krydr med salt, peber og lidt BB2-krydderi.
Kom det hele i en skål, og skyl og tør panden af.
Topping
Skær agurken i små tern, og cherrytomater i halve stykker.
Skær limefrugten i både, og snit purløget fint.
Anret det hele i skåle.
BBQ-svinekød
Tag salt, peber og BBQ-krydderiet og krydr kødet med det.
Varm panden op igen og tilsæt lidt olivenolie, og steg kødet i 5-6 minutter.
Calories: 17kcalCarbohydrates: 4gProtein: 1gFat: 1gSaturated Fat: 1gPolyunsaturated Fat: 1gMonounsaturated Fat: 1gCholesterol: 1mgSodium: 2mgPotassium: 126mgFiber: 1gSugar: 1gVitamin A: 103IUVitamin C: 8mgCalcium: 18mgIron: 1mg