Go Back
+ servings
BBQ-svinekød med ris, agurk og tomat

Opskrift på BBQ-svinekød med ris, agurk og tomat

Peter EistrupPeter Eistrup
Dejlig nem, hurtig og lækker opskrift, som hele familien vil elske.
Ingen bedømmelse endnu
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 30 minutter
Ret Aftensmad
Antal 4 personer
Kalorier 17 kcal

Ingredienser
  

  • 1 bdt. grønkål
  • 1 ps. hvide basmatiris
  • 1 agurk
  • ½-1 brev BBQ-krydderiblanding
  • 1 bakke cherry-blommetomater
  • 1 bdt. purløg
  • 1 lime
  • 1 ps. græskarkerner
  • 1 pk. svinekarm Store tern
  • Olivenolie Efter behov
  • Salt Efter behov
  • Peber Efter behov
  • Smør Efter behov

Sådan gør du
 

Ris og grønkål

  • Sæt vand over til ris og kog dem efter anvisningen.
  • Mens risene koges, så pluk og hak grønkålen fint.
  • Varm en pande op med lidt olivenolie og steg grønkålen i to minutter.
  • Krydr med salt, peber og lidt BB2-krydderi.
  • Kom det hele i en skål, og skyl og tør panden af.

Topping

  • Skær agurken i små tern, og cherrytomater i halve stykker.
  • Skær limefrugten i både, og snit purløget fint.
  • Anret det hele i skåle.

BBQ-svinekød

  • Tag salt, peber og BBQ-krydderiet og krydr kødet med det.
  • Varm panden op igen og tilsæt lidt olivenolie, og steg kødet i 5-6 minutter.

Nutrition

Calories: 17kcalCarbohydrates: 4gProtein: 1gFat: 1gSaturated Fat: 1gPolyunsaturated Fat: 1gMonounsaturated Fat: 1gCholesterol: 1mgSodium: 2mgPotassium: 126mgFiber: 1gSugar: 1gVitamin A: 103IUVitamin C: 8mgCalcium: 18mgIron: 1mg
Tried this recipe?Let us know how it was!