Go Back
+ servings
Blomkålssuppe med bacon

Opskrift på blomkålssuppe med bacon

Peter EistrupPeter Eistrup
Nem, lækker og cremet opskrift på blomkålssuppe med bacon.
Ingen bedømmelse endnu
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 40 minutter
Ret Suppe
Antal 4 personer
Kalorier 612 kcal

Equipment

  • Stavblender

Ingredienser
  

  • 1 blomkål
  • 1 løg Hakket
  • 2 spsk. olie
  • 7 dl. hønsebouillon
  • dl. madlavningsfløde
  • Salt Efter behov
  • Peber Efter behov
  • 150 gr. bacon I tern
  • 1 potte purløg Hakket

Sådan gør du
 

  • Start med at skyl blomkålen og del den i små stykker
  • Skær stokken i tynde skiver
  • Tag en gryde, hæld olien i og sautér løget til det er klart
  • Når løgene er klare, så lad blomkålen stege med i fem min. under omrøring. Skru op for varmen
  • Lav bouillonen og hæld den i gryden. Bring den i kog og lad det hele småkoge i 10 min. under låg
  • Tag en stavblender og purér blomkålssuppen, tilsæt fløde og varm derefter suppen op
  • Tilsæt salt og peber efter behov

Tilbehør

  • Steg baconen på en pande
  • Når baconstykkerne er sprøde, så tag dem af og læg dem på en tallerken med køkkenrulle eller andet papir på
  • Retten serveres med bacon og klippet purløg

Nutrition

Calories: 612kcalCarbohydrates: 12gProtein: 5gFat: 62gSaturated Fat: 29gTrans Fat: 1gCholesterol: 121mgSodium: 765mgPotassium: 658mgFiber: 3gSugar: 4gVitamin A: 934IUVitamin C: 84mgCalcium: 89mgIron: 1mg
Tried this recipe?Let us know how it was!