Go Back
+ servings

Opskrift på spaghetti med kalvekød

Peter EistrupPeter Eistrup
Denne madopskrift er enkel, men resultatet er utroligt velsmagende! Sørg for at skær kalvekødet ud i tern, før du sætter vand over til pastaen. Det gør tilberedningen lidt nemmere.
Ingen bedømmelse endnu
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 40 minutter
Ret Aftensmad, Pastaret, Spaghetti
Køkken Italiensk
Antal 2 personer
Kalorier 1129 kcal

Ingredienser
  

  • 2 spsk. olivenolie
  • 400 gr. kalvekød
  • 1 rødløg
  • 8 blade basilikum
  • 400 gr. spaghetti
  • 250 gr. cocktailtomater
  • 100 gr. hytteost
  • ½ tsk. sukker
  • Salt Efter behov
  • Peber Efter behov

Sådan gør du
 

  • Start med at varme olien på en pande ved svag varme
  • Skær kalvekødet ud i tern
  • Steg kødet til det har fået nok
  • Kog spaghettien som anvist på emballagen
  • Skær løget ud i strimler og steg dem på panden med kød
  • Halvér cherrytomaterne
  • Lad spaghettien dryppe af, når den er kogt færdig - HÆLD IKKE VANDET FRA
  • Kom cocktailtomaterne op i gryden med vand, og kog dem med sukker i to minutter
  • Kom kødet og løg op i en varm gryde med spaghettien og bland rundt
  • Kom tomater og basilikum ved
  • Anret med hytteost, salt og peber

Nutrition

Calories: 1129kcalCarbohydrates: 175gProtein: 75gFat: 13gSaturated Fat: 4gCholesterol: 165mgSodium: 330mgPotassium: 1435mgFiber: 9gSugar: 27gVitamin A: 542IUVitamin C: 7mgCalcium: 121mgIron: 5mg
Tried this recipe?Let us know how it was!