Opskrift på spaghetti med kalvekød
Peter Eistrup
Denne madopskrift er enkel, men resultatet er utroligt velsmagende! Sørg for at skær kalvekødet ud i tern, før du sætter vand over til pastaen. Det gør tilberedningen lidt nemmere.
Forb. tid 20 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Samlet tid 40 minutter min
Ret Aftensmad, Pastaret, Spaghetti
Køkken Italiensk
Antal 2 personer
Kalorier 1129 kcal
2 spsk. olivenolie 400 gr. kalvekød 1 rødløg 8 blade basilikum 400 gr. spaghetti 250 gr. cocktailtomater 100 gr. hytteost ½ tsk. sukker Salt Efter behov Peber Efter behov
Start med at varme olien på en pande ved svag varme
Skær kalvekødet ud i tern
Steg kødet til det har fået nok
Kog spaghettien som anvist på emballagen
Skær løget ud i strimler og steg dem på panden med kød
Halvér cherrytomaterne
Lad spaghettien dryppe af, når den er kogt færdig - HÆLD IKKE VANDET FRA
Kom cocktailtomaterne op i gryden med vand, og kog dem med sukker i to minutter
Kom kødet og løg op i en varm gryde med spaghettien og bland rundt
Kom tomater og basilikum ved
Anret med hytteost, salt og peber
Calories: 1129 kcal Carbohydrates: 175 g Protein: 75 g Fat: 13 g Saturated Fat: 4 g Cholesterol: 165 mg Sodium: 330 mg Potassium: 1435 mg Fiber: 9 g Sugar: 27 g Vitamin A: 542 IU Vitamin C: 7 mg Calcium: 121 mg Iron: 5 mg